Dimineață de foc pentru pompieri – două incendii, stinse în timp record...

Dimineață de foc pentru pompieri – două incendii, stinse în timp record Foto

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1008960646">

Pompierii au avut o dimineață de foc. În doar două ore, salvatorii au fost solicitați să intervină pentru stingerea a două incendii, care au fost lichidate în timp record.

Potrivit reprezentanților ISU Arad, în jurul orei 09.00, un apel la 112 a anunțat un incendiu în localitatea Ghioroc. Imediat, s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere, un ofișer și zece subofițeri.  Incendiul a fost stins în doar zece minute, cu sprijinul unui pompier din localitate, care se afla în timpul liber.

“Plutonierul major Herbei Iosif, locuiește la Ghiroc, este liber azi și când a izbucnit incendiul »lucra prin curte«. A fost sunat de colegii de la detașament și a plecat. Când a ajuns la casa care ardea, incendiul se manifesta în interior, în bucătărie, cu posibilitatea de propagare la toată construcția. Ajutat de mai mulți localnici, a reușit să scoată o butelie din casă, să limiteze propagarea incendiului, astfel că la sosirea celor două echipaje de la Arad , «focul» era «sub control». A fost stins în 10 minute, iar cauza probabilă este «scurt circuit» favorizat de o instalație electrică cu defecțiuni”, a informat ISU Arad.

Imediat după ce incendiul a fost stins, pompierii au fost solicitați să intervină în localitatea Mândruloc, unde ardea o locuință. În nici zece minute, echipajul de pompieri era în Mândruloc, astfel că s-a reușit stingerea rapidă a incendiului fără ca acesta să se extindă la întreaga locuință. Incendiul s-a produs după ce jar sau scântei au căzut din sobă.

Foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.