Din nou probleme cu furnizarea gazului la Deta

Din nou probleme cu furnizarea gazului la Deta

0
DISTRIBUIȚI

Compania de distribuţie a gazelor naturale Delgaz Grid a fost nevoită să întrerupă, în această dimineaţă, alimentarea cu combustibil a oraşului Deta, după ce OMV Petrom, societatea care extrage gazele în acea zonă, a suferit o avarie în procesul de producţie.

Întreruperea a apărut vineri dimineaţa, cu începere de la ora 9.00. Conform Delgaz Grid, reluarea alimentării cu gaze naturale se va face după finalizarea lucrărilor de remediere a avariei de către OMV Petrom Gas. Se estimează că lucrările vor fi finalizate în jurul orei 16.00, reluarea alimentării urmând să se facă în mod treptat pentru toţi consumatorii afectaţi.


Echipele Delgaz Grid au fost suplimentate astfel încât alimentarea cu gaze naturale să se reia în cel mai scurt timp posibil după remedierea avariei, în condiţii de siguranţă.

Compania de distribuţie cere tuturor consumatorilor afectaţi să închidă toate focurile, iar după reluarea furnizării gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Toamna trecută, furnizarea de gaze naturale a fost întreruptă în zonă, chiar la începutul sezonului rece, în urma unor neînțelegeri între furnizor și distribuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.