A fost lansată coloana sonoră a serialului „Hackerville”, la care a contribuit...

A fost lansată coloana sonoră a serialului „Hackerville”, la care a contribuit și solista timișoreancă Emanuela Alexa

0
DISTRIBUIȚI

Solista timișoreancă Emanuela Alexa (EM) este prezentă cu mai multe melodii pe coloana sonoră a serialului Hackerville, albumul fiind lansat de către Universal Music.

Coloana sonora a serialului original HBO „Hackerville” este disponibilă pe toate platformele digitale și reunește materialele unora dintre cei mai aparte artiști români ai momentului, de la Silent Strike, renumitul pionier al muzicii electronice, până la fenomenul Șatra B.E.N.Z.

Firul narativ al serialului „Hackerville” se împletește perfect și se lasă completat prin muzică, o muzică ce atinge și cele mai rigide resorturi afective, reușind să contrureze perfect profiluri ale emoției, suspansului, iubirii, puterii și încrederii în forțele proprii.


Soundtrack-ul „Hackerville” conține predominat piese compuse de artistul Silent Strike (extrase de pe EP-ul „Invaders”), colaborările acestuia cu Deliric și EM (Emanuela Alexa), dar și câteva piese semnate Șatra B.E.N.Z.

Emanuela Alexa este cunoscută și din proiectul BAB, iar pe coloana sonoră a serialului Hackerville colaborează la piesele „Invaders”, „Mâine”, „The Edge” și „It’s Not Safe To Turn Off Your Computer”.

Filmările pentru serialul „Hackerville” s-au desfășurat anul trecut, de la sfârșitul lunii martie până la finalul lui iunie. Cele mai multe secvențe au fost realizate la Timișoara. De asemenea, s-a mai filmat câteva zile în București, plus o zi la Odessa (Ucraina), iar rolul principal este interpretat de Voicu Dumitraș, un băiat de 14 ani din Timișoara.

Foto: Facebook / Emanuela Alexa

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.