Portarul Alex Borbei a marcat într-un joc pentru naţionala U16! Doi jucători...

Portarul Alex Borbei a marcat într-un joc pentru naţionala U16! Doi jucători de la ASU Poli au evoluat contra Ciprului VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Alex Borbei

ASU Poli are poarta asigurată pe viitor, dacă va reuşi să-l păstreze pe Alexandru Borbei. Tânărul portar şi-a încununat evoluţiile bune la echipa naţională sub 16 ani cu un gol! Goalkeeperul originar din Petrila a deschis scorul în amicalul de azi cu selecţionata similară a Ciprului, joc încheiat la egalitate, scor 1-1. 

Borbei a reţinut mingea în urma unui atac eşuat al ciprioţilor în minutul 35 şi a degajat apoi lung balonul către poarta adversă, reuşind astfel un gol din acţiune „din poartă în poartă”! Din păcate „tricolorii” mici nu s-au bucurat mult de avantajul de pe tabelă. Trei minute mai târziu portarul selecţionat de la ASU Politehnica a primit la rândul său gol şi testul s-a încheiat cu o remiză. Alexandru Borbei a mai avut însă câteva parade apreciate. Salvându-şi echipa de la un nou gol în minutul 55. 

Foto: Alex Borbei / Facebook

Portarul Alex Borbei e considerat deja a treia soluţie la seniorii la seniorii lui ASU Poli, fiind chiar şi al doilea portar in ediţia trecută.


El nu a debutat in Liga 2, unde a fost rezervă de câteva ori. Recent el a susţinut probe de joc la Sampdoria.

A fost al doilea test din Cipru pentru România U16, în urmă cu două zile scorul a fost identic. Borbei nu a apărat în acel joc. In schimb, în ambele jocuri a intrat pe parcursul partidei un alt puşti din pepiniera alb-violeţilor: Mădălin Ursu. 

În toamnă, generația tricolorilor născuți în 2003 va începe drumul spre EURO U17 din 2020. România va găzdui o grupă cu Elveția (24 octombrie), Rusia (27 octombrie) și San Marino (30 octombrie).

UPDATE A fost postat şi clipul video cu momentul în care Alex Borbei îl surprinde pe omologul său din poarta ciprioţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.