SURPRIZĂ Exclușii din ALDE, reprezentați în instanță de un fost vicepreședinte CJT....

SURPRIZĂ Exclușii din ALDE, reprezentați în instanță de un fost vicepreședinte CJT. Ce spune despre deciziile lui Marian Cucșa

0
DISTRIBUIȚI

Lovitură de teatru în scandalul de la ALDE Timiș, unde vicepreședintele CJ Timiș Traian Stancu și consilierul județean Nistor Geană au fost excluși din partid în urmă unor decizii fulger de către președintele organizației Marian Cucșa și li s-au anulat mandatele.


Cei doi maziliti au angajat-o ca și avocat pentru a-i reprezenta în instanță pe Roxana Iliescu, fostul vicepreședinte al CJT, care a demisionat din PMP după războiul cu Cornel Sămărtinean.

Contactată de PRESSALERT.ro, aceasta a confirmat că Stancu și Geană au angajat-o ca să-i reprezinte în instanță. „Au luat legătura cu mine și mi-au spus despre problemele pe care le au. La o analiză extrem de sumară am constatat că s-au încălcat în mod grav atât legea partidelor politice, cât și statutul ALDE deoarece celor doi nu li s-a dat posibilitatea să se apere înainte de a fi excluși. Am remarcat că, în mod total inexplicabil, în ziua în care au fost excluși au fost depuse actele la instituția prefectului și, în mod paradoxal, în numai două zile, a fost emis ordinul de încetare a mandatului semnat de subprefectul care ține locul prefectului, în contextul în care legea îi permitea să dea o soluție pe solicitarea ALDE în 30 de zile”, a declarat Roxana Iliescu pentru PRESSALERT.ro. Subprefectul de Timiș Cristian Franțescu este fost membru ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.