Primăria Timișoara a dat startul la vânzarea de mărțișoare. Unde se pot...

Primăria Timișoara a dat startul la vânzarea de mărțișoare. Unde se pot amplasa tarabele și care sunt condițiile

0
DISTRIBUIȚI

 

martisoare

Primăria Timișoara a anunțat că de mâine și până în 14 februarie se pot depune cererile pentru obţinerea avizului pentru comercializarea mărţişoarelor, felicitărilor şi altor miniaturi reprezentative pe raza municipiului Timişoara. Comercializarea acestor produse se va face în perioada 25.02.2018-02.03.2019 pe o suprafaţă de 2 mp.

Zonele unde se pot vinde mărțișoare  – Piaţa Victoriei ( maximum 200 amplasamente); Ceas Floral- bd.Proclamaţia de la Timişoara-platou; str.Mărăşeşti (de la str. C. Brediceanu spre Piaţa Mărăşti); Parcul Copiilor(bd. Revoluţiei 1989-platou); Piaţa A.Mocioni-platou (maximum 6 amplasamente); bd. Regele Carol I (de la str. I.Văcărescu până la str.Gen.I.Dragalina); Piaţa Nicolae Bălcescu; Dâmboviţa-platou; Calea Şagului colţ cu str.A.Ipătescu(maximum 20 amplasamente); Calea Şagului colţ cu str.L.Rebreanu; în faţa Pieţei Doina- platou; Calea Martirilor colţ cu str.Naturii (maximum 20 amplasamente); Piaţa din zona Soarelui; Calea Buziaşului-platou; zona Spitalului Judeţean (str.Arieş); str.Daliei(între str.Al.


Vaida Voievod şi L.Catargiu- maximum 50 amplasamente); str.S.Bărnuţiu- Calea Dorobanţilor (zona Modern); Piaţa Traian; Calea Sever Bocu; str.Sf. Apostoli Petru şi Pavel; Calea Aradului- str.Liege; CaleaTorontalului-platou; str.Circumvalaţiunii-platou; zona Piaţa Dacia; str.Gen.Dragalina- b-dul Gării.

Solicitarea, însoţită de o copie a cărţii de identitate, se depune la camera 12 din sediul primăriei. Taxa de autorizare, taxa de imprimat şi taxa de ocupare a domeniului public(3 lei/mp/zona A sau 2 lei/mp/zona B) se achită la momentul înregistrării cererii la caseria  camerei 12, după emiterea notei de plată de la ghişeul 8 sau 9, fără posibilitatea restituirii acestor taxe,

Primăria Timișoara a anunțat astăzi că ”operatorii economici au obligaţia de a deţine la locul de vânzare,  Avizul pentru desfăşurarea comerţului stradal, eliberat de Biroul Autorizare Activităţi Comerciale şi Gestiune Spaţii  Publicitare, dovada achitării taxei de ocupare a domeniului public – în original, documentul de identitate al vânzătorului care să coincidă cu identitatea persoanei menţionate în aviz. Încălcarea prevederilor legisaţiei în vigoare atrage sancţiunea contravenţională a persoanei sau reprezentantului firmei, de către agenţii constatatori, cât şi retragerea avizului de către emitent. Salubrizarea permanentă a amplasamentului ocupat este obligatorie, încălcarea acestei prevederi duce la retragerea Avizului eliberat de autoritatea locală a municipiului Timişoara. Cedarea dreptului de folosinţă a amplasamentului ocupat în zonele menţionate, de către deţinatorul avizului altei persoane, duce la retragerea avizului şi sancţionarea contravenţională a faptei”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.