Primul eşec al Ripensiei în Antalya a fost înregistrat cu Craiova din...

Primul eşec al Ripensiei în Antalya a fost înregistrat cu Craiova din Liga a III-a. Roş-galbenii au păstrat media de un gol marcat pe meci în Turcia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

„Ripi” a suferit azi primul eşec din stagiul turcesc şi totodată primul din noul an. Timişorenii din Ciarda Roşie au fost învinşi, scor 1-3, de „U” Craiova 1948, formaţie aflată pe locul 3 în C3. Reuşita roş-galbenilor i-a aparţinut lui Andrei Dumiter.

Ripensia şi FC Universitatea, gruparea patronată de Adrian Mititelu, s-au aflat la egalitate după primele 45 de minute, 0-0. Timişorenii au avut şanse bune de a marca în prima parte prin Bădăuţă, Chera şi Mansour, care nu au reuşit să-l învingă pe Mogoşanu din postură de unu la unu.


La bănăţeni a venit rândul portarului Horaţiu Moldovan să stea, prin rotaţie.

Oltenii, cu câteva nume care au activat şi în elită, au deschis scorul prin Claudiu Bălan după pauză. În minutul 60 scorul era 2-0 pentru alb-albaştrii, care au marcat şi prin Alex Raicea. La acest scor a venit şi reuşita ripensistă, Andrei Dumiter a recidivat în acest stagiu, punctând în minutul 77.

Scorul final a fost stabilit de experimentatul Florin Costea, în minutul 90, în urma unui contraatac.

A fost primul eşec al Ripensiei în Turcia după două victorii cu 1-0, cele împotriva sud-coreenilor de la Daejeon Citizen (L2) şi bosniacilor de la Zenica (L1). Următorul test în Antalya pentru Zaluschi şi compania va fi marţi, 5 februarie, cu ruşii de la Sibir Novosibirsk (L2). Roş-galbenii vor mai juca un amical în cantonament pe 7 februarie, dar adversarul nu e încă anunţat.

Ripensia Timişoara: Dobre (’60, Păduraru) – A. Popa, Tînc (’46, Hecsko), Apro (’61, Ţieranu), Străuţ (’61, C. Toma) – Stoi (’46, Burdeţ), Anghelina (’61, Dobie, ’70, Ardelean) – Chera (’56, Monea), Bădăuţă (’66, Zaluschi), Simian (’56, Istrătescu) – Mansour (’56, Dumiter). Antrenor: Alexandru Pelici.

„U” Craiova 1948: Mogoșanu – Kovari, Avram, Ciucă, Criștiu, Raicea, Codoban, Tănase, Răducanu, Dina, Bălan. Au mai intrat: Chindriș, Suciu, Moț, Negru, Zimță, Costea și Perez. Antrenor: Nicolo Napoli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.