SCM Timişoara pare mai aproape de îndeplinirea obiectivului din Cupa României după...

SCM Timişoara pare mai aproape de îndeplinirea obiectivului din Cupa României după aflarea adversarului din sferturi

0
DISTRIBUIȚI

„Leii din Banat” şi-au aflat ieri adversara din sferturile de finală ale competiţiei KO. SCM Timişoara va da piept cu Dinamo Ştiinţa Bucureşti, formaţie „picată” în Grupa Galbenă după prima fază a campionatului. Conducerea alb-violeţilor anunţase deja intenţia de a licita pentru găzduirea turneului Final Four în cazul în care echipa se califică mai departe.

Timişorenii sunt favoriţi în duelul cu dinamoviştii, dar rămân în gardă. În prima fază a Ligii Naționale SCM s-a impus uşor acasă, scor 83-70, la Timișoara, dar a avut un retur mai strâns cu formaţia preluată de fostul ei antrenor, Tudor Costescu, 87-85 a fost rezultatul dintre cele două la Bucureşti.

“E adevărat că la prima vedere, putem spune ca am avut noroc la tragerea la sorți, dar să nu ne îmbătăm cu apă rece.


Ne așteaptă două meciuri foarte grele și îmi doresc ca la ora celor două jocuri nivelul de concentrare sa fie 101%. De aceea, vom avea cu toții o discuție (jucători, staff), pentru a trata cu toată seriozitatea această dublă manșă cu cei de la Dinamo Știinta București, mai ales că am jucat deja de două ori în acest sezon și știm foarte bine la ce ne putem aștepta, dacă nu vom trata jocurile foarte serios!”, a spus Ilie Triţoiu, preşedintele secţiei de baschet a SCM-ului.

Celelalte jocuri din această fază a Cupei sunt: U-BT Cluj-Napoca – BCM U FC Argeş Pitești, CSU Sibiu – SCM U Craiova și CSM Oradea – Steaua.

”În cazul calificării, ne dorim să organizăm turneul final, dar intrăm în competiție cu alte cluburi care au aceleași intenții. Va fi o licitație pentru F4 și All Star Game. Cele două evenimente pot fi separate, în condițiile în care cineva își dorește să organizeze doar meciul stelelor”, a adăugat Triţoiu.

SCM a început bine Grupa Roşie, cu trei victorii şi un singur eşec. Campionatul e acum în pauză deoarece sunt programate jocuri ale echipei naţionale. Nici Dinamo nu a început rău partea a doua a sezonului, fiind lideră în Grupa Galbenă.

Prima manşă va fi în Sala „Constantin Jude”, pe 13 martie, în timp ce returul sfertului cu Dinamo Ştiinţa e programat o săptămână mai tâziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.