Un sistem revoluţionar pentru industria auto, realizat într-o fabrică din Timișoara

Un sistem revoluţionar pentru industria auto, realizat într-o fabrică din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Una dintre cele mai mari investiţii străine din Timişoara se bucură în continuare de un real succes. Germanii de la Continental au anunţat că fabrica lor de componente electronce din capitala Banatului a produs şi livrat 92 de milioane de componente electronice, în cei 11 ani de activitate. Doar în 2018, unitatea timişoreană a livrat 15, 5 milioane de unităţi. Aici se realizează şi un nou sistem revoluţionar pentru industria auto, eAWS, care înlocuiește tradiționala bară antiruliu cu un actuator electro-mecanic.


Acest sistem reprezintă funcția de comandă a șasiului ce rezolvă conflictul dintre manevrabilitatea optimizată a vehiculului și confort. Prin intermediul acestuia, electromotorul este acționat pentru a genera cuplul necesar să compenseze tendința de înclinare a vehiculului în anumite condiții de circulație.

„Portofoliul nostru de produse este variat, dinamic, se extinde constant și cuprinde clienții cei mai de notorietate din rândul constructorilor de mașini. Activăm într-un sector inovativ, care se dezvoltă în mare viteză și presupune identificarea de soluții ingenioase ce implică tehnologii de ultimă generație. Consider că dispunem de un echilibru între profesionalism și determinare în rândul angajaților care ne ajută să punem calitatea pe primul loc”, conform lui Ralf Luchs, directorul centrului de producție de componente electronice. Fabrica din Timișoara produce unități de control pentru airbag, sisteme electronice de frânare și parcare, pedale de accelerație cu buclă de răspuns, unități de control pentru echipamente speciale, atenuarea suspensiei pneumatice și pentru stabilizare verticală, unități de comandă pentru direcție asistată, unități de control pentru reglarea suspensiei și pentru stabilizarea la sarcina dinamică, unități de afișare centrală de tip standard, Head-Up și Combiner Head-Up și instrumente de bord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.