Adrian Pau, replică dură pentru Dragnea: ”Persoană afectată de mania persecuției dublată...

Adrian Pau, replică dură pentru Dragnea: ”Persoană afectată de mania persecuției dublată de un delir al grandomaniei”

1
DISTRIBUIȚI

 

 

Deputatul Pro România de Timiș, Adrian Pau, a reacționat la declarațiile amenințătoare ale lui Liviu Dragnea care, ieri, la Reșița a anunțat că ”până acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. Începând de astăzi (sâmbătă – n.r.) o să ne ocupăm de ei”.

”Avem o persoană afectată de mania persecuției.


În cazul domnului Dragnea este dublată de un delir al grandomaniei.Este persecutat, toată lumea îl urmărește. Acestea două combinate, vor duce la momentul în care cel care se crede persecutat va începe să persecute sau își dorește să-i persecute pe alții. Când nu poate să stăpânească ceva, când cineva nu este umil și nu se înclină în fața lui, are câteva ”abilități” – este securist, primește comenzi”, a declarat Pau.

Deputatul crede că problema cea mai mare nu sunt cei de la Pro România, ci electoratul -” ar trebui să se preocupe că el este vânat și hulit de 80% din țara asta. Se bucură de 5% încredere. Cred că acolo ar trebui să lucreze. Să ne lase pe noi în pace că știm ce avem de făcut pentru țara asta. Nu îmi este teamă și nici rușine din ce am făcut până acum. Cred că domnului Dragnea ar trebui să-i fie teamă de dânsului. A fost o remarcă săptămâna trecută că îi este teamă să se uite în oglindă cu lumina aprinsă. Îi doresc mult succes pentru că, din punctul meu de vedere, în conducerea țării nu mai are mult timp. Vor veni alegerile și cetățenii îi vor arăta ce mult îl iubesc”.

Adrian Pau i-a lansat o provocare liderului PSD – ”să meargă domnul Dragnea în Piața Constituției, în piață la Timișoara, să-i întrebe pe oameni dacă vor să fie președintele lor. De ce nu a venit la alegeri la Timișoara, de ce nu se plimbă liber prin Timișoara? Să facă un act de curaj”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.