Clinica OncoHelp a reziliat contractul cu firma închisă şi amendată de OPC...

Clinica OncoHelp a reziliat contractul cu firma închisă şi amendată de OPC Timiş pentru „bucătăria groazei”

0
DISTRIBUIȚI

Asociația OncoHelp din Timișoara a decis să rezilieze contractul pe care îl avea cu societatea de catering închisă de OPC Timiş şi care furniza mâncarea pentru bolnavii internaţi în cadrul clinicii oncologice timişorene. Decizia a fost luată după contactarea instituţiei de control şi obţinerea din partea acesteia a unei informări oficiale asupra situaţiei găsite la societatea respectivă, în urma controlului realizat.

„Asociația OncoHelp din Timișoara a luat la cunoștință despre controlul realizat de către reprezentanții Oficiului pentru Protecția Consumatorului Timiș la firma furnizoare de servicii de catering, control realizat în data de 26 martie 2019.


Având în vedere informațiile aflate, dar mai ales fiind permanent preocupată de siguranța pacienților, precum și de calitatea serviciilor pe care le oferă acestora, Asociația OncoHelp a demarat o serie de activități în vede-rea clarificării situației existente. Astfel, a fost realizată o solicitare oficială adresată Oficiului pentru Protecția Consumatorului Timiș în vederea obținerii unui punct de vedere privind controlul realizat. Urmare a acestei solicitări am fost informați că in urma controlului efectuat, Oficiul pentru Protecția Consumatorului Timiș a sancționat contravențional firma respectivă și a propus suspendarea activității operatorului economic in cauză”, au anunţat cei de la Oncohelp.

Totodată, OncoHelp a cerut informaţii şi din partea celor de la Direcția de Sănătate Publică Timiș, asociaţia timişoreană fiind  informată că autorizația de funcționare a firmei furnizoare de servicii de catering a fost suspendată. Pentru o şi mai bună informare, au fost efectuate şi vizite ale reprezentanților Asociației OncoHelp la sediul firmei furnizoare de servicii de catering.

„În urma tuturor celor enumerate mai sus, dar mai ales având în vedere preocuparea majoră pentru siguranța pacienților pe care ii trateaza, Asociația OncoHelp a decis rezilierea cu consecințe imediate a contractului cu firma furnizoare de servicii de catering”, au anunţat reprezentanţii asociaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.