Discuții despre mediul de afaceri şi criza forţei de muncă, într-un important...

Discuții despre mediul de afaceri şi criza forţei de muncă, într-un important eveniment la CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

La Timişoara se pregăteşte un important eveniment destinat mediului de afaceri. Camera de Comerț Italiană pentru România, Camera de Comerț Italiană pentru Vietnam și Camera de Comerț, Industrie și Agricultura Timiș organizează pe 21 martie, ora 10.30, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, un eveniment complex destinat dezvoltării ecosistemului de afaceri pentru susținerea antreprenoriatului românesc și găsirii de soluții pentru rezolvarea crizei acute a forței de muncă cu care se confruntă comunitatea de afaceri din vestul țării.

Evenimentul este structurat pe trei secțiuni.


Primul va fi „Dezvoltarea ecosistemului de afaceri pentru susținerea antreprenoriatului românesc. Instrumente de promovare a exporturilor românești. Atragerea de investiții și susținerea creării de noi locuri de muncă”, acesta fiind prezentat de Gabriela Mihaela Voicilă, Secretar de Stat pentru Comerț Exterior, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Al doilea panel va fi „Deficitul de forță de muncă – implicații și soluții”, acesta fiind susţinut de reprezentanţii a două dintre cele mai importante firme specializate în Resurse Umane din Vietnam. Ultimul panel va dezbate despre „Legislația în domeniul resurselor umane”. Evenimentul este organizat în colaborare cu Vietthang International Development Corporation (VTC Corp), QUINN HN CO.Ltd, Ascent Group, Clubul Economic German Banat (DWC Banat) și Asociația Centre d’Affaires Timișoara, sub egida Ambasadei Italiei la București. Vor fi prezenți și vor adresa mesaje de salut Prefectul Județului Timiș, Președintele Consiliului Județean Timiș și Primarul Municipiului Timișoara. Totodată, conducerile Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș și Serviciului pentru Imigrări al Județului Timiș vor răspunde spețelor și întrebărilor ridicate.

Participarea firmelor este gratuită. Termenul de confirmare a participării este 18 martie 2019. Informații suplimentare la tel. 0372185285, e-mail: timiș@ccipr.ro sau sstoianov@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.