Informatica Timişoara continuă să câştige trofee. Puştii U19 au cucerit „en fanfare”...

Informatica Timişoara continuă să câştige trofee. Puştii U19 au cucerit „en fanfare” Cupa României la futsal

0
DISTRIBUIȚI

Deşi echipa de seniori a fost remaniată din motive financiare, Informatica Timişoara continuă să aducă medalii în oraş. Formaţia U19 a grupării de pe Bega s-a impus în turneul Final 8 al Cupei României pentru juniori mari de la Odorheiu Secuiesc. Astăzi, în ultimul act al competiţiei, elevii lui Daniel Rupa au trecut de CSM Târgu Mureş, scor 5-2.

Dacă în Liga I campioana en titre dă deja semne de slăbiciune, tinerii sub 19 ani care evoluează şi la echipa mare se descurcă de minune la categoria lor de vârstă.

După ce au învins Viitorul Băleasa în optimi, juniorii timişoreni s-au calificat la turneul Final 8 găzduit de Odorheiu Secuiesc.


Marţi, în prima zi a competiţiei Info a trecut de Bukovina Vicov cu 12-2! În penultimul act timişorenii au avut ieri o misiune ceva mai grea, dar Gavrilă şi compania s-au impus cu 6-1 în faţa celor de la KSE Târgu Secuiesc.

Azi a fost rândul celor de la Tg. Mureş să se recunoască învinşi, la scor, de bănăţeni. Golgheterul Sergiu Gavrilă a deschis scorul după doar două minute cu un şut sub bară la colţul scurt. Adversarii au revenit temporar în joc graţie unui autogol al portarului Lungu. Dar la pauză scorul a fost „doar” 2-1 pentru timişoreni, pentru care a punctat din nou Gavrilă, de această dată simplu din pasa lui Stanislas. Budai a făcut 3-1 cu un şut din afara careului în urma unui corner, apoi Gavrilă a dus scorul la 4-1 la a doua încercare după o combinaţie frumoasă. Golul de 5-1 a fost marcat în poarta goală, de la distanţă, de către Nicolae Budai (foto). În fine, ultima reuşită a partidei şi a doua pentru pierzători, a purtat tot semnătura unui timişorean… Stanislas respingând greşit în propria poartă de această dată. Pe final Informatica a evoluat cu un jucător în minus după eliminarea lui Budai, pentru al doilea cartonaş galben.

Dacă la nivel te tineri campioana stă excelent, seniorii pregătiţi de Rupa revin la jocurile din Liga I, unde ocupă locul 5, duminică (ora 14), pe terenul Clujanei Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.