SCM Timişoara a făcut primul pas către Final Four-ul Cupei României. „Leii”...

SCM Timişoara a făcut primul pas către Final Four-ul Cupei României. „Leii” au învins-o pe Dinamo în prima manşă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-101337059">
Foto: Virgil Simonescu

SCM Timişoara a învins-o la pas pe teren propriu pe Dinamo, formaţie cu care câştigase mai devreme în sezon lupta pentru un loc în Grupa Roşie. „Leii” s-au impus cu 86-75 în prima manşă a duelului cu bucureştenii în sferturile de finală ale Cupei României.

Elevii lui Cristian Bota încearcă să calce pe urmele handbaliştilor alb-violeţi, care au reuşit să se impună duminică în competiţa K.O. Baschetbaliştii trebuie însă să se califice mai întâi în Final Four-ul competiţiei, turneu pe care ar dori să-l şi organizeze. Jocul 1 cu Dinamo a ieşit bine.

Primul sfert a fost şi cu cele mai multe puncte şi a fost adjudecat de amfitrioni cu 32-26. Alb-roşii au recuperat cinci puncte până la pauză iar a treia pătrime s-a reluat de la 45-44 în favoarea „leilor”. Timişorenii nu au reuşit să se distanţeze deşi au condus permanent. Opt puncte era distanţa dintre SCM şi Dinamo înaintea ultimului sfert (64-58). Un avantaj păstrat până spre final, după care ecartul a fost îmbunătăţit prin reuşitele lui Popa Calotă.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost coşgheterul Vladan Vukosalvjevic, autor a 32 de puncte. Diculescu (3 puncte), Stojadinovic (8), Randolph (5), Popa Calotă (22) şi Brown (16), au fost ceilalţi realizatori ai „leilor”. Pentru oaspeţi principalul marcator a fost Michael Deloach, cu 19 puncte.

Returul sfertului de finală va avea loc miercuri, 20 martie, de la ora 18.15. Sâmbătă, de la ora 17.45, SCM Timişoara joacă în Grupa Roşie, acasă, cu CSM Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.