Tânără din Timiș, dată dispărută de familie. Dacă ai văzut-o, sună la...

Tânără din Timiș, dată dispărută de familie. Dacă ai văzut-o, sună la 112!

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei femei în vârstă de 31 de ani, dispărută de pe raza municipiului Timișoara.

„La data de 04 martie a.c., Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei, de 31 de ani.


În fapt, la data de 02 martie a.c., numita Cană Rozana-Claudia ar fi plecat de la domiciliul său din comuna Liebling, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 170-175 cm, 110-130 kg, corpolentă, față ovală, păr șaten, mediu, ochii căprui, ten alb, având piercing cu piatră de culoare roșie în nara stângă, un tatuaj cu litera A, pe partea stângă laterală a gambei piciorului stâng”, a transmis IPJ Timiș.

La data dispariției, femeia purta pantaloni de trening de culoare negru, tricou de culoare verde, bluză de trening de culoare negru, o pereche de „adidași” de culoare albastru închis cu talpă de spumă de culoare alb.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.