Timișoreanul Eli a lansat albumul de debut, „Anotimp” VIDEO

Timișoreanul Eli a lansat albumul de debut, „Anotimp” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Timișoreanul Eli a lansat albumul de debut Anotimp

Artistul timișorean Eli a lansat primul material discografic numit Anotimp, care conține 10 track-uri pline de feeling, sensibilitate muzicală și umană, având ca invitați pe: Oana Radu, Alex Mica, Andia, Angeles, Vlad Ciresan, Debu Teodor si Denis Hertz.
Albumul este produs de o echipa de tineri în Voices Studio din Timișoara: Marius Onetiu, Dani Burg, Seian Scorobete, Emilian Jian, Vlad Ciresan, iar de mixing și mastering s-a ocupat The Professor.

„«Anotimp» este primul meu album și vine după o carieră îndelungată în care am acumulat atât cunoștințe, cât și foarte multă experiență în domeniul muzical.


Toate acestea m-au ajutat în a contura un material așa cum mi-am dorit dintotdeauna: din suflet pentru suflet, fără reguli, tipare sau stereotipuri în ceea ce privește producția și orchestrația, fără nimic artificial în versuri și interpretare. E pur și simplu ceea ce am simțit. Nu m-a interesat nimic altceva decât să transmit stările mele celor care îmi ascultă muzică, știind că dacă voi face asta într-un mod original și fără șabloane de creație voi reuși să le ating sufletele”, a declarat Eli.

Eli este unul dintre cei mai titrați artiști de hip-hop din România, având peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube la melodiile lansate până în prezent, piese în heavy-rotation pe radio și TV, dar și nominalizări la premiile muzicale. Printre cele mai de succes single-uri putem enumeră piesă „Tu” alături de Oana Radu & Dr. Mako, „Vara Rece” în colaborare cu Kamelia, „Nu mai cred în ține” cu Alex Mică, „Hey”, „Spune” cu Oana Marinescu, „Studentă” și multe altele. De asemenea Eli a mai colaborat în trecut și cu George Hora, Puya, Mark, Amalia, Nico, Cristyz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.