Ultimul spațiu disponibil în Bastionul Theresia, scos la licitație de CJ Timiș

Ultimul spațiu disponibil în Bastionul Theresia, scos la licitație de CJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

bastion

Consiliul Județean Timiș a anunțat, astăzi, că a scos la licitație și ultimul spațiu care poate fi închiriat în incinta Bastionului Theresia din Timișoara. Este vorba despre spațiul A5 (corp A), care are o suprafață de 222,08 mp și 57 mp de teren aferent frontului.

Potrivit reprezentanților instituției, spațiul poate avea ca destinație activități tip restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, creație și interpretare artistică, informații și comunicații, intermedieri financiare și asigurări, tranzacții imobiliare, activități profesionale, științifice și tehnice, cu excepția activităților veterinare, activități de servicii administrative și activități de servicii suport.

„Dorința noastră este ca Bastionul Theresia să fie un loc plin de viață, unde să se desfășoare activități dintre cele mai diverse, un loc unde să organizăm evenimente de interes pentru timișeni și pentru turiști.


Eforturile noastre converg spre a crea un nou punct central al activităților socio-culturale din Timișoara”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Licitația publică deschisă cu strigare se va desfășura în data de 20 martie, ora 10.00, la sediul Consiliului Județean Timiș, Timișoara, Bd. Revoluției din 1989 nr. 17, la Camera 9. Caietul de sarcini poate fi achiziționat la camera 225. Înscrierea la licitație se va face până în data de 19 martie, inclusiv, între orele 09.00 și 14.00, la sediul CJ Timiș.

Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 10.00 – 13.00. Persoana de contact pentru vizitarea spațiului este Dan Păduraru, consilier superior la Compartimentul Gestionarea Patrimoniului, telefon 0721.868.229. Pentru informații suplimentare, ofertanții pot accesa site-ul www.cjtimis.ro  sau pot suna la telefoanele nr. 0256.406.422, 0256.406.459.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.