ASU Politehnica vrea să o întreacă neapărat pe Daco-Getica în lupta din...

ASU Politehnica vrea să o întreacă neapărat pe Daco-Getica în lupta din subsol. „Băieţii în ghete” aşteaptă întăriri din „curtea şcolii”

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica are parte de un nou meci foarte important pe teren propriu. „Băieţii în ghete” o aşteaptă pe gruparea aflată pe poziţia imediat inferioară, Daco-Getica Bucureşti, tot pe „Dan Păltinişanu”, locaţia unde a fost răpusă Petrolul. Formaţia pregătită de Cosmin Petruescu are în continuare o serie de indisponibiltăţi notabile şi se aşteaptă astfel la un meci greu.

„Ne aşteaptă o partidă dificliă, importantă, dar nu decisivă. Mai sunt 33 de puncte puse în joc. E importantă şi pentru echipa adversă, mai ales pentru desfăşurarea ulterioară a campionatului… Am făcut meciuri bune. Ne dorim un alt deznodământ, sper să obţinem toate cele trei puncte puse in joc. Băieţii sunt foarte motivaţi, suntem obligaţi să câştigăm acest joc”, a declarat Cosmin Petruescu.

Pe lângă mai vechii accidentaţi, Munteanu, Plămadă, Schieb. Timişorenii nu pot miza nici pe Jurj şi Scutaru, ambii suspendaţi. Mai mult, Mihai Ene are o fractură la degetul unui picior…. „sper să-l recuperăm până la meciul de acasă”, a adăugat „Conferenţiarul”. ASU Poli nu poate miza nici pe Motreanu, indisponibil încă două-trei săptămâni, astfel că pe postul de fundaş dreapta se va improviza. „Va trebui sa găsim soluţii, să ne descurcăm cu ce avem la dispoziţie indiferent de formulă. Sunt convins că toţi care vor intra pe teren vor face totul pentru a obţine trei puncte importante…”, a adăugat tehnicianul lui ASU Poli.

Printre posibilele soluţii din defensivă în condiţiile absenţelor se numără Ionuţ Coadă, tânăr fndaş care a revenit după o accidentare la coaste. „Mă bucur că am revenit, m-am antrenat normal cu echipa, sunt pregătit pentru ce urmează şi sper să câştigăm meciul de sâmbătă, să dăm dovadă de aittudine, mai ales că jucăm în faţa porpriilor suporteri. Să demonstrăm că locul din clasament nu e cel care trebuie. E un meci destul de important”, a precizat Coadă.

În teren e aşteptat să fie şi sărbătoritul zilei de ieri, Adrian Bedea (24 ani), care a trecut pe lângă gol în rundele trecute: „Poate cu schimbarea vârstei o să am norocul să marchez, din păcate ajung acolo şi nu reuşesc… Poate dacă la Mioveni deschideam scorul alta era partida.


Ne aşteaptă un meci greu. Mai sunt 33 de puncte… Până la urmă şi noi avem o presiune, nu ne face cinste locul din clasament”.

Foto: Politehnica Timişoara /Facebook

Întăriri de la „Pedagogic”

Jocul cu Daco-Getica se va desfăşura tot pe „Marele oval”, arenă care a atras aproape 4.000 de timişoreni la jocul cu Petrolul (3-0). „A rămas pe Dan Păltinişanu pentru a veni cât mai multă lume. Pe Ştiinţa îi simţim mai aproape, practic îi avem pe suporteri lângă băieţi în teren, dar pe Dan Păltinişanu numărul spectatorilor poate fi mai mare decât pe Ştiinţa, lucru care s-a confirmat cu Petrolul. Sperăm să vină alături de noi şi sâmbătă…”, a subliniat Petruescu. În plus, bănăţenii îi aşteaptă la meci şi pe micuţii Colegiului Naţional Pedagogic „Carmen Sylva”, care au fost vizitaţi ieri de „Băieţii în ghete”, elevii i-au primit bine pe fotbalişti şi şi-au confencţionat steaguri cu care să-i încurajeze contra fostei Juventus.

Partida ASU Politehnica – Daco-Getica Bucureşti se dispută sâmbătă, de la ora 17.00, pe arena „Dan Păltinişanu” în runda a 28-a a Ligii a II-a. Timişorenii au doar un punct peste trupa din Colentina, care cu o agoniseală de 29 de puncte e la egalitate cu Farul, locul 16, retrogradabil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.