Autobuze în locul troleibuzelor de pe liniile 15 şi 16. STPT anunţă...

Autobuze în locul troleibuzelor de pe liniile 15 şi 16. STPT anunţă modificări de traseu ale unor mijloace de transport în comun

1
DISTRIBUIȚI

STPT anunţă că mai multe mijloace de transport în comun vor avea traseele modificate, ca urmare a lucrărilor care se desfăşoară pe str.


Cluj. Astfel, potrivit reprezentanţilor instituţiei, vor fi afectate liniile 15, 16, Expres 2, Expres 3 şi transportul şcolar S3 Sudului.

“Odată cu finalizarea lucrărilor de pe str. Arieș și, având în vedere că pe str. Cluj, tronsonul cuprins între Pasajul Michelangelo și str. Surorile Martir Caceu, circulația va fi într-un singur sens pe toate cele patru benzi, mijloacele de transport în comun menționate mai sus, vor circula după cum urmează: de la str. Arieș pe str. Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Pasaj Michelangelo, având următoarele stații: pe Aleea F.C. Ripensia în dreptul Sălii Olimpia și pe Aleea F.C. Ripensia înainte de intrarea în Piața Leonardo da Vinci”, a informat STPT.

De asemenea, transportul călătorilor pe liniile 15 și 16 se va face cu autobuze până la finalizarea lucrărilor la rețeaua de contact troleibuze. Totodată, STPT arată că odată cu modificarea traseului școlar S3 Sudului, începând cu data 06 mai, minibuzul școlar va opri și în stația „Olimpia”.

1 COMENTARIU

  1. Auzi, dom’ primar, ai putea sa te mai ingrijesti si de alte strazi, in afara celor pe care te duci dumneata acasa? Uite, de exemplu, pe Calea Girocului, la doar cativa metri de proaspat renovata strada Aries, mizeria e cat casa – trebuie doar sa te uiti la marginea carosabilului, intre acesta si trotuar, ca-ti sare in ochi. Nu stiu daca si din Mercedes, dar daca faci cativa pasi pe jos prin cartier, nu numai prin Piata Operei, e imposibil sa nu vezi gunoiul. Nu mai zic de trotuare, sa vezi in ce hal e intre Liviu Rebreanu si intersectia cu strada Aries, iti rupi picioarele, nu alte, dar nu te incumeti dumneata sa dai o raita pe acolo, nici nu mai stiu de cati ani e in halul in care e, dart nimeni nu-l vede. Ce zici, dom’ primar, incerci sa deviezi putin de la traseul confortabil pe care ti l-ai facut spre casa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.