Calitățile pe care trebuie să le aibă un parior de succes

Calitățile pe care trebuie să le aibă un parior de succes

0
DISTRIBUIȚI

https://www.fcbarcelona.com/en/videos/1152237/messis-six-free-kick-goals-against-espanyol

Amatorii de pariuri sportive își doresc să afle cât mai multe dintre tainele acestui fenomen, în ideea de a reuși să atingă succesul celor mai buni tipsteri din industrie. Cu toate acestea, diferența între necâștigători și profesioniști nu este dată neapărat de o rețetă, ci mai de grabă de devotament și disciplină. Nu există o rețetă magică pe care amatorii, copiind-o de la profesioniști, să o poată aplica și să le aducă rezultate în mod cert. Nu există nici o formulă care să poată garanta câștigul în pariuri sportive, pentru că altfel, casele de pariuri nu ar mai exista.

https://www.fcbarcelona.com/en/videos/1152237/messis-six-free-kick-goals-against-espanyol

Pe lângă studiu, fără de care nu se poate ajunge nicăieri, pariorul trebuie să dispună de un anumit set de calități și de suficient interes în a face lucrurile bine pentru a avea șansa de a deveni iscusit în acest domeniu. Iată câteva dintre acestea:
Nu poți avea succes la pariuri pe termen lung dacă nu ai o doză rezonabilă de inteligență. Cunoștințele generale de statistică și matematică îți vor fi de folos, chiar dacă nu vei face operații aritmetice prea des. Este important să cunoști lucrurile de bază, cum ar fi transformarea cotelor în probabilități și vice-versa, pentru a putea înțelege și payout-ul casei, precum și conceptul de pariuri pe valoare, cunoscut în industrie și sub numele de „Value Betting”. În aceeași ordine de idei, o dovadă de inteligență este ca jucătorul să conștientizeze de ce este necesar să joace la case de pariuri online pentru a putea spera la rezultate bune. Nu în ultimul rând, includem la acest capitol și un alt aspect important în ecuația succesului în pariuri, și anume stabilirea unui obiectiv realist.
Disciplina este o calitate esențială pentru orice parior.


Degeaba ești suficient de inteligent pentru a înțelege cum merg lucrurile, dacă nu ai suficientă disciplină pentru a te ține de treabă. În cariera oricărui parior există momente proaste. Nu există parior care să nu mai aibă serii negative de rezultate sau chiar luni în care bilanțul este negativ. Asta face parte din joc. Cheia succesului este să nu te abați de la strategie din nici un motiv, nici din cauza frustrărilor, dar nici din cauza neglijenței. Controlul emoțiilor este extrem de important, pentru că dacă nu ești suficient de detașat, vei traversa momente în care rezultatele nesatisfăcătoare ar putea să-ți afecteze moralul, conducându-te către gesturi necugetate, cum ar fi jucatul la recuperare spre exemplu.
Mai devreme sau mai târziu, răbdarea va face diferența. Vor exista momente în care vei simți că poate dai în gol, vei avea impresia că nimic nu funcționează, că orice strategie aplici și că oricât de mult timp îți aloci pentru analizarea meciurilor, nimic nu pare să funcționeze. Trebuie să-ți aloci de fiecare dată un eșantion consistent de rezultate pentru a putea face comparații și pentru a-ți putea îmbunătăți sistemul de joc. Totodată, trebuie să ai răbdare pentru a trece peste momentele în care pierzi din cauza ghinionului, pentru că pe termen lung, dacă aplici un money management eficient, lucrurile se vor așeza de la sine. Perseverența te scoate însă din necaz, pentru că nu există nici o rută sigură către succes, iar singura ta șansă este să-ți propui să înveți din greșeli și nu te abați de la obiectivul principal.

https://www.digisport.ro/fotbal/premier-league/victorie-foarte-importanta-pentru-liverpool-cormoranii-s-au-impus-in-derby-ul-cu-spurs-gratie-unui-autogol-in-minutul-90-636486
https://www.digisport.ro/fotbal/premier-league/victorie-foarte-importanta-pentru-liverpool-cormoranii-s-au-impus-in-derby-ul-cu-spurs-gratie-unui-autogol-in-minutul-90-636486

Obiectivitatea este o calitate desconsiderată de către mulți pariori. Stai în gardă, pentru că s-ar putea să-ți scape una dintre cele mai simple reguli ale pariurilor. Chiar dacă știi că nu e bine să pariezi pe echipa favorită, întrucât îți va fi greu să nu fii subiectiv atunci când analizezi partidele, de multe ori se întâmplă să uiți că de-a lungul timpului, te vei atașa oarecum de anumite echipe sau de anumiți sportivi. Acest lucru poate fi la fel de dăunător pentru rezultatele tale. Trebuie să fii echidistant și să nu lași pasiunea ta pentru un anumit sport să interfereze cu deciziile pe care le iei atunci când pariezi pe un meci.
Ține minte că nu este suficient să copiezi stilul de joc al unui parior iscusit pentru a avea succes la pariuri online, așa că nu-ți face speranțe deșarte. Nu uita că pariurile sunt făcute pentru distracție, așa că nu depăși niciodată granița bunului simț. Pariază responsabil, pariază cu cap!