Interlopul Boncu, prietenul de chefuri al lui Ioan Nasleu, ridicat de polițiști....

Interlopul Boncu, prietenul de chefuri al lui Ioan Nasleu, ridicat de polițiști. Ce s-a găsit la analize in sângele acestuia după accidentul mortal UPDATE 2 A fost reținut

2
DISTRIBUIȚI

 

Interlopul Lucian Boncu a fost ridicat în urmă cu puțin timp de polițistii Serviciului Poliției Rutieredin cadrul Poliției Timiș.


Lucian Boncu este prietenul de chefuri al lui Ioan Nasleu, consilierul personal al primarului Nicolae Robu și a fost implicat în mai multe răfuieli dintre interlopi. Acesta a provocat un accident în data de 17 februarie.

Lucian Boncu a rănit grav o femeie într-un accident rutier pe care l-a provocat, victima murind ulterior la spital. Tragedia s-a produs pe strada Muncitorilor, în dreptul imobilului cu numărul 51, din Giroc și, din ancheta polițiștilor a reieșit că Boncu, aflat la volanul mașinii, a dat cu spatele și a lovit în plin femeia, în vârstă de 73 de ani.  Interlopul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge.

În urma analizelor s-a constatat că în momentul producerii accidentului Lucian Boncu a consumat cocaină. Acesta riscă să ajungă după gratii, el mai având o condamnare cu suspendare.

UPDATE 1 Adus la audieri, Lucian Boncu a negat că ar fi consumat cocaină sau alte droguri.

UPDATE 2 Lucian Boncu a fost reținut pentru 24 de ore.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.