Lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva se poate deschide în iunie...

Lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva se poate deschide în iunie FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1775822972">

Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură consideră că lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva se va putea deschide în acest an în luna iunie. Aceasta, după ce unul dintre membrii organizaţiei a efectuat o vizită pe şantier, unde a realizat mai multe imagini.

Informaţiile asociaţiei spun că lucrările pe acest lot au ajuns la 94 – 95% şi că existe toate şansele ca drumul să fie terminat până la finalul lui iunie 2019. De asemenea, estimările Pro Infrastructură vorbesc despre finalizarea lotului 4, dar în toamnă, nu în vară cum spunea ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la începutul lui martie, când a vizitat şantierul acestei autostrăzi. Din păcateva exista „o gaură de 13 km între nodurile Holdea și Margina. Este vorba despre zona care conține și vestitele tuneluri pe care CNAIR nu este în stare să le scoată la licitație încă din 2013, de când acordul de mediu a impus noua soluția tehnică”, conform Pro Infrasturctură.

Pentru o mai facilă deschidere a lotului 3, reprezentanţii organizaţiei din domeniul infrastructurii au solicitat CNAIR demararea procedurilor preliminare de preluare a noului lot de autostradă, astfel încât în iunie să poată prelua parte din traficul din perioada concediilor.

Sursa foto: Asociaţiei Pro Infrastructură

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.