Nicolae Robu nu crede că poate fi învins la alegerile locale de...

Nicolae Robu nu crede că poate fi învins la alegerile locale de anul viitor: „Când asumi astfel de funcții, trebuie să fii tare, iar eu sunt un tip tare”

3
DISTRIBUIȚI

Nici Adrian Orza și nici Roxana Iliescu, dacă se vor decide să candideze la alegerile locale de anul viitor, nu l-ar putea învinge pe Nicolae Robu. Cel puțin asta a dat de înțeles, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul Primăriei Timișoara, edilul, în momentul în care a fost întrebat dacă îi este teamă de cei doi posibili contracandidați. Nicolae Robu s-a rezumat doar să râdă ironic, scurt, iar apoi a precizat „cred că v-am răspuns la întrebare”, zâmbind.

Ulterior, Nicolae Robu a precizat că nu i-a fost frică nici în urmă cu câțiva ani și nu îi este frică nici acum. „Lăsând gluma la o parte, e dreptul oricui să candideze. Nu e nicio problemă, eu niciodată nu am avut campanii axate pe contracandidații mei, dimpotrivă, nici nu le-am pomenit numele.


Dacă mă puneți să vă spun pe cine am avut contracandidați în 2016, nu cred că știu mai mult de trei dintre ei și cred că au fost vreo unsprezece sau nu știu câți”.

Întrebat cum crede că ar trebui să arate un contracandidat „adevărat” pentru el, primarul Timișoara a adăugat că nu îl frământă acest aspect. „Timișorenii știu mai bine. Sigur, timișorenii cred că nu se frământă prea mult, majoritatea lor, să găsească portretul unui contracandidat pentru mine, pentru că s-au dovedit mulțumiți de mine. Nimic nu e perfect pe lumea asta, avem și noi momente în care lucrurile nu ies așa cum ne dorim, dar timișorenii apreciază un lucru: apreciază că orașul s-a schimbat enorm în bine, apreciază cinstea, corectitudinea și dăruirea, dăruire până la limită, până la granița cu ceea ce se numește sacrificiu. Și oamenii văd și apreciază asta și înțeleg atunci când din diverse motive lucrurile nu sunt așa cum își doresc ei și așa cum îmi doresc eu, pentru că în general am fost în consonanță. Ce am dorit eu pentru oraș, au dorit și timișorenii și viceversa. Există înțelegere, depășind greutățile cu care ne confruntăm, greutăți care nicidecum nu se datorează primarului că nu i-ar păsa, că nu ar știi să exercite această funcție, se datorează unor cu totul alte cauze”, a afirmat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai precizat că în momentul în care îți asumi o funcție ca aceasta, trebuie să fii un om tare, iar Nicolae Robu ar fi o astfel de persoană.

„Când asumi astfel de funcții, trebuie să fii tare. Dacă nu ești tare, stai acasă. Eu sunt un tip tare și am putut duce atâtea și pot duce mult mai multe nedreptăți, manifestate în toate felurile, prin calomniere, prin te miri ce, dar le-am dus și pot să le duc în continuare”, a adăugat Nicolae Robu.

3 COMENTARII

  1. Oare cine te crezi, bai nene ??
    Nu uita, din dispoziția ta s’au facut niște lucrări la un muzeu, cu alți bani, cu alte firme, etc…si nici acum nu e gata.
    Lucrari de mântuială cu bani multi, echipamente de proastă calitate, ce sa mai vorbim de pericolele ce te pândesc la tot pasul.
    Habar nu au cetățenii ce scânduri au sub picioare, parcă ar juca în filmul „capra cu trei iezi”….
    Dacă cei de la ISU o să aprobe funcționarea acestui „mare sicriu”, o să protestăm în fața Parlamentului European, nu se poate să mințiți lumea cu rahaturi din astea !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.