Primarul Robu, neștiutor în scandalul imobiliar din zona Urseni. ”Nu e prima...

Primarul Robu, neștiutor în scandalul imobiliar din zona Urseni. ”Nu e prima prioritate să îl întreb pe Nasleu în a cui casă stă”

9
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu s-a declarat neștiutor în scandalul imobiliar din zona Urseni dezvăluit de PRESSALERT.ro. Întrebat de ce primăria nu a avut nicio reacție când directorul de la Horticultura SA a sesizat că i s-au luat ilegal aproape cinci hectare de teren din patrimoniul societății, Robu a susținut ”nu cunosc situaţia. O să analizez să văd, nu am citit, nu ştiu despre ce e vorba.


Ştiu că au fost discuţii asupra terenului din acea zonă, dar nu ştiu detalii, nu vă pot spune. Evident că ar fi inadmisibil să se fi procedat ilegal, dar nu intră în discuţie. Voi analiza să văd ce s-a întâmplat şi voi face şi cunoscut acest lucru. Dacă trebuie să-şi intre în atribuţii organele de cercetare pentru ilegalităţi, sigur că ele îşi vor intra”.

Nu a știut să explice nici mutarea spațiilor verzi din cele trei PUZ-uri, deși proiectele de hotărâre au fost inițiate și semnate de el, Robu declarând că ”nu ştiu cum au fost tratate. O să pun să verifice să mi se dea explicaţii. La conferinţa de presă de peste două săptămâni o să vă dau explicații”.

Întrebat de ce în zona unde locuiește Ioan Nasleu, drumul public este blocat de poartă și gard, primarul a răspuns ”dacă este aşa, astăzi o să se dea jos bariera. O să dispun poliţiei locale să facă verificările, dacă este drum public, evident că nu are nimeni voie să îl îngrădească şi trebuie şi sancţionaţi cei care şi-au permis să îngrădească accesul la domeniul public”.

Nicolae Robu a recunoscut că nu a discutat cu omul său de încredere despre faptul că s-a mutat într-o casă care aparține unei firme a liderului interlop Alin Gherman, explicând că ”o să lămuresc acest aspect. Eu ştiam că locuieşte, în fine, habar n-am cine sunt acele persoane, că mi-aţi dat ceva nume, nu le-am reţinut, că nu am mai auzit numele respective. Nu ştiu. Nu e prima prioritate să îl întreb pe Nasleu în a cui casă stă, dar presupun că stă legal. Presupun, eu v-am spus că nu garantez decât pentru mine şi atât”.

9 COMENTARII

  1. Primarul Robu a primit toate plângerile oamenilor la biroul lui din primărie încă dinainte de a da drumul acestor puz-uri! A spus public, în ședințele de Consiliu local, că toate s-au făcut cu respectarea legii… deci ce mai are de întrebat? A întrebat atunci și s-a lămurit! Știe foarte bine situația și a cerut cetățenilor SĂ SE CONFORMEZE dorințelor lui si ale protejaților lui! Dar, da! Are foarte mare dreptate că intervenția organelor de cercetare abilitate trebuie să aibă loc! Să înceapă cu el…

  2. E SCANDALOS CE SPUNE PRIMARUL ROBU! El a girat tot ce s-a făcut ilegal la pepiniera Horticulturii, de la înstrăinarea proprietăţii de stat, prin adrese nereale ale primăriei semnate de el, până la Avizul de oportunitate dat la cererea morţilor, să construiască în zonele verzi şi PUZ-urile elaborate de primărie. Tot a semnat şi a ştiut. Este exact aceeaşi atitudine pe care a avut-o în faţa sediului DNA Bucureşti când spunea că el nu ştie de scandalul celor ,,1000 de imobile înstrăinate ilegal”, caz pornit de la SESIZREA AUTORITĂŢILOR GERMANE. În ambele cazuri nu poţi să te ascunzi după semnăturile aparatului primăriei. Eşti PRIMAR, AI ŞTIUT, AI SEMNAT, AI VRUT DECI TREBUIE SĂ RĂSPUNZI

  3. Acest individ este de o inconștiență crasă…Sau? Chiar asa, nu mai exista justitie in orașul ăsta?!?! Atata golănia in directia urbanism, nu se mai află în altă parte. Si Robu cică respectă legalitatea?!!? Omul ăsta e nebun?

    • Nu stiu daca e nebun, dar comediant si mafiot sigur e! Uitati-va la poza lui! Exprima mai mult decat 1000 de cuvinte. Nu trebuie sa zica nimic si stii ca se victimizeaza ca de obicei. ASA ne amageste pe toti ca el respecta legea, dar face toate nenorocirile.

  4. Nu înţeleg de ce în Timişoara, deşi până şi comunitatea cunoaşte foarte multe probleme legate de respectarea legii de către angajaţii Primăriei, despre şpăgile de la urbanism, despre taţii PUZ-urilor ş.a.m.d., nimeni nu verifică şi nu anchetează Primăria! Ne putem gândi că sunt aspecte de genul problemei cu locuinţa primită foarte ieftin de la Primăria Timişoara de fostul Şef DNA Timişoara(despre care nu se mai aude nimic). Oameni ai legii, statul român trebuie apărat de voi. Averea statului este a noastră a tuturor. APĂRAŢI-O DE HOŢI!

  5. Domnule Robu poate trimiteți mai multe echipe de politie locală să vadă mormanele de moloz cum așa ziși investitori de carton le depozitează pe pământul dentrologic al Horticola. Sunt reclamații la poliția locala, știu situația și nu au luat nici o măsură. Nu cumva ați intervenit dumneavoastră și aici????? Vă rugăm să luați acum toate masurile împotriva acestor investitori de carton

  6. Primarul Robu spune că:,,nu cunosc situaţia”, ,, nu ştiu cum au fost tratate”, ,,habar n-am”, ,,nu am mai auzit” etc. Tu eşti PRIMARUL TIMIŞOAREI SAU CINE EŞTI? Lucrurile sunt atât de grave şi ,,Ţara arde şi baba se piaptănă”. Tot ce se întâmplă în oraşul ăsta are girul şi semnătura ta. TU ŞI APARATUL TĂU AŢI INIŢIAT SAU APROBAT TOT CE S-A FĂCUT ÎN ORAŞUL ACESTA IAR ACUMA CÂND SE DEZVĂLUIE ILEGALITĂŢILE COMISE TE FACI CĂ NU ŞTII? Florina, nu ştiu dacă ,, omul ăsta e nebun” dar cert e că e un mare actor, ne intoxică, ne minte şi ne manipulează cu succes! Bineînţeles ar trebui ca organele de cercetare să-şi exercite atribuţiile.

  7. Se construieşte haotic şi mizerabil! Gunoaie din construcţii au fost acoperite cu pământ! ( inclusiv pungi, saci şi alte plastice) Toţi copacii au fost tăiaţi în zonele de PUZ-uri. Când plouă Calea urseni e plină de noroi de la utilajele din construcţii. Autorităţile de mediu din Timişoara nu fac nimic. SAU SUNT COMPLICI ŞI EI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.