Scandal între USR și pesediști după ce pe un bloc din Timișoara...

Scandal între USR și pesediști după ce pe un bloc din Timișoara a apărut afișul „PSD te vrea sărac” UPDATE Sesizare la BEJ

0
DISTRIBUIȚI

După primarul Nicolae Robu, USR Timiș a început să se „războiască” și cu președintele PSD Timiș, Călin Dobra. Asta după ce, pe un bloc aflat pe str. Bogdăneștilor din Timișoara, a fost pus un afiș de opt metri înălțime, care are mesajul „PSD te vrea sărac”. Ieri, pe pagina sa de Facebook, senatorul de Timiș Nicu Fălcoi a recunoscut că el este cel care a venit cu ideea. Călin Dobra nu s-a lăsat mai prejos și a acuzat USR Timiș că, în acest mod, „arată ce poate face”.

„Dragii mei timișoreni, eu am fost. Dacă veți merge pe strada Bogdăneștilor, veți vedea un afiș de 8m înălțime, cu un mesaj simplu: «PSD te vrea sărac». Este vorba despre sărăcia cauzată și propagată intenționat de către PSD. Pentru Partidul Social Democrat este un avantaj electoral direct ca cetățenii să aibă o situație materială cât mai proastă. Nu vorbim despre incompetență, nu vorbim despre greșeli …ci este un demers intenționat. De aceea nu avem investiții, nici măcar din fonduri europene. De aceea nu avem autostrăzi, nu avem spitale dotate, nu avem o educație decentă.  Ne vor dependenți de creșterile lor de salarii și de pensii, care sunt mult prea mici ca să facă diferența. (…) Dragnea și camarila din jurul lui mint cum respiră. Mint despre realizările lor, mint despre ce vor să facă cu puterea executivă, mint când vorbesc despre noi, mint încontinuu. De aceea am vrut să spun clar și răspicat că, dincolo de țesătura lor de minciuni, noi vedem ce fac ei de fapt. Vedem că vor să ne țină săraci și cu mâna întinsă la baronul vremii. PSD ne vrea săraci. Și dacă se poate să ne rugăm de ei când avem nevoie de ceva, și mai bine. Așa își asigură ei, de fapt, accesul la pârghiile executive și la fondurile publice. Ținându-ne pe toți captive”, a scris Nicu Fălcoi, pe rețeaua de socializare.

Călin Dobra i-a replicat lui Nicu Fălcoi, prin intermediul unui comunicat de presă intitulat „USR Timiș arată ce poate face”, că acești “așa-ziși politicieni, deveniți peste noapte” arată cum nu trebuie să se desfășoare o campanie electorală.


De asemenea, useriștii sunt acuzați că nu au un program sustenabil de a conduce România, ci fac tot ce pot să „pună mâna pe ea, folosind manipularea ca armă politică”.

„PSD Timiș s-a prezentat întotdeauna în fața oamenilor, prin diversele căi de comunicare, cu proiecte sustenabile de dezvoltare. Credem că orice opinie trebuie asumată de la bun început și susținută cu argumente reale. Le transmit, pe această cale, celor din USR faptul că timișenii nu agreează comportamente penibile de denigrare și folosindu-le nu vor avea decât de pierdut în fața electoratului. Pe de-o parte, le înțeleg ”neplăcerea” adusă de PSD prin faptul că își respectă promisiunile față de români, care fac parte din măsurile actualului Program de Guvernare. Însă, pe de altă parte, dacă și cei din USR sunt români și își iubesc țara, nu înțeleg de ce sunt supărați pe faptul că românii au salarii și pensii mai mari și condiții tot mai bune de trai. Totuși, este trist faptul că USR încearcă să prostească o țară întreagă prin gesturi atât de mici și penibile de manipulare, însă ei nu știu faptul că poporul român a fost și va fi mereu un popor înțelept și care nu se lasă păcălit de un grup neînsemnat de oameni. Și pentru că suntem în prag de campanie electorală, doresc să transmit un mesaj clasei politice: stimați colegi politicieni, haideți să prezentăm oamenilor, la modul cel mai real, ce am făcut și ce putem și vrem să facem pentru comunitatea pe care o reprezentăm”, a declarat Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

UPDATE Călin Dobra, președintele PSD Timiș, ne-a declarat că o sesizare împotriva USR Timiș a fost depusă la Biroul Electoral Județean. De asemenea, în cursul zilei de astăzi, și la sediul Inspectoratul Județean de Poliție Timiș va fi înregistrată o plângere “pentru ilegalitățile pe care le face USR”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.