Tineri cu droguri asupra lor, descoperiți într-un parc din Timișoara

Tineri cu droguri asupra lor, descoperiți într-un parc din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Parcurile din Timișoara continuă să fie locurile preferate pentru tinerii care doresc să se drogheze. Poliția Locală Timișoara informează că, în acest sfârșit de săptămână, oamenii legii au observat în parcul din spatele Sălii Olimpia un grup format din cinci tineri care, la apariția patrulei au devenit agitați. Mai mult, unul dintre tineri s-a îndepărtat de grup încercând să ascundă ceva.

La verificarea acestuia, polițiștii locali au găsit un pliculeț din naylon, care conținea fragmente vegetale, despre care a declarat că este canabis. Cei cinci tineri depistați au vârste între 17 și 20 de ani și sunt din Timișoara și Oravița.

“S-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Săptămâna trecută, polițiștii locali au mai găsit tot în parcul din spatele Sălii Olimpia și șapte persoane fără adăpost, care au fost predate centrului social de pe str.


Telegrafului.

“Polițiștii locali au efectuat demersurile pentru ca Direcția de Mediu din cadrul primăriei să ia măsurile în vederea salubrizării zonei de deșeurile strânse. Acțiunile vor continua și în perioada următoare pentru a preveni atât prezența oamenilor străzii cât și alte încălcări ale legislației referitoare la protecția mediului și la ordinea și liniștea public”, a arătat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.