Zece goluri diferenţă: SCM Politehnica a umilit-o pe CSM Bucureşti în ultimul...

Zece goluri diferenţă: SCM Politehnica a umilit-o pe CSM Bucureşti în ultimul joc din sezonul regulat

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliştii alb-violeţi au încheiat prima fază a sezonului cu o victorie categorică. A fost SCM Politehnica CSM Bucureşti 27-17 după o prestaţie foarte modestă a vizitatorilor, în special pe faza defensivă în partea secundă. Bănăţenii şi-au permis să abordeze momentele finale ale partidei cu jucătorii de perspectivă. Cele două adversare de azi au şanse mari să se reîntâlnească în grupa din play-off, una care se anunţă dificilă pentru elevii lui Pero Milosevic.

SCM Poli a început neaşteptat de bine duelul cu a doua clasată.


În primele 11 minute CSM-ul nu a reuşit decât un gol, a încasat în schimb 7, dar bucureştenii au reuşit să recupereze multe puncte în partea a doua a reprizei. La pauză a fost astfel doar 9-7 pentru gazde.

În mod şi mai surprinzător startul bun al părţii secunde a fost continuat. Alb-violeţii s-au distanţat astfel pe tabelă la un neverosimil 23-13 când mai erau opt minute din meci. Mai mult, Păiuş a dus diferenţa la 11 goluri în favoarea lui Poli după ce bucureştenii au lăsat poarta goală pentru un om în plus pe atac. Pe final bănăţenii şi-au permis să trimită în teren tinerii lotului, inclusiv portarul Rusu, care a avut o intervenţie bună la ultima fază.

După fluierul final a izbucnit şi un mic scandal între portarul oaspeţilor, Krupa, şi Dragas, de la gazde, a intervenit inclusiv antrenorul alb-violeţilor, Pero Milosevic, dar îmbrâncelile au încetat în cele din urmă.

SCM Politehnica va avea o misiune dificilă în play-off. În noul format timişorenii, clasaţi pe locul 7, vor începe grupa formaţiilor clasate pe poziţii impare de la cota zero. Pe lângă Dobrogea Sud, ceilalţi adversari ai alb-violeţilor pentru un loc în finală vor fi chiar CSM sau Dinamo (dacă învinge la Baia Mare) şi Dunărea Călăraşi sau Steaua (dacă învinge la scor pe U Cluj).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.