SCM Timişoara şi-a luat revanşa în faţa Piteştiului. „Leii” vor încheia Grupa...

SCM Timişoara şi-a luat revanşa în faţa Piteştiului. „Leii” vor încheia Grupa Roşie cel puţin în Top 5 GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1898923701">
Foto: Virgil Simonescu

Succes important obţinut de „Leii din Banat” pe teren propriu. SCM Timişoara s-a impus clar, cu 100-84, în faţa celor de la BCMU FC Argeş Piteşti, grupare care câştigase la limită întâlnirea din turul Grupei Roşii. Prin această victorie formaţia pregătită de Cristian Bota şi-a asigurat locul 5 înaintea fazelor finale ale Ligii Naţionale.

Aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori primul sfert a fost şi cel cu cele mai multe puncte. SCM-ul şi l-a adjudecat, scor 35-27. Multe puncte s-au marcat însă şi în cea de-a doua pătrime a întâlnirii. Astfel că la pauză scorul era deja unul „mare”: 67-49 pentru amfitrioni.

Piteştenii au început să recupereze puncte în sfertul 3, dar „leii” au pus apoi 21 de puncte între ei şi oaspeţi prin reuşita lui Brown. Iar Komatina a făcut în startul pătrimii finale 84-72. Argeşenii au scăzut din nou din ecart, până la -9 pentru ei, dar finalul a fost tot al lui Pesakovic şi compania.

Principalul marcator al întâlnirii a fost Sherwood Brown, autor a 30 de puncte pentru „lei” şi care a reuşit un double double cu cele 12 recuperări realizate. Ceilalţi realizatori ai SCM-ului au fost: Diculescu (3 puncte), Baciu (2), Stojadinovic (11), Pesakovic (14), Coconea (2), Komatina (9), Vukosavljevic (9) şi Randolph (20). De partea cealaltă, Jahii Carson a pus cele mai multe puncte pe tabelă pentru piteşteni: 14.

În urma acestui succes timişorenii nu mai pot pierde locul 5 din grupă în dauna lui BCMU. Bănăţenii vor încheia faza a doua a campionatului pe terenul Craiovei, gruparea pe care teoretic o mai poate depăşi în clasament. Meciul direct cu oltenii va fi vineri, de la ora 19.00, pe terenul acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.