Treceri de pietoni desfiinţate după finalizarea lucrărilor pe strada Arieş. Ce alte...

Treceri de pietoni desfiinţate după finalizarea lucrărilor pe strada Arieş. Ce alte modificări anunţă Primăria Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara anunţă o serie de modificări ca urmare a finalizării lucrărilor de pe str. Arieş. Astfel, reprezentanţii instituţiei informează că începând de mâine, de la ora 08.00, circulaţia pe str. Cluj, respectiv str. Arieş pe tronsonul cuprins între Intersecţia Michelangelo şi str. Surorile Martir Caceu,  se va desfăşura într-un singur sens de circulaţie pe toate cele patru benzi, prima bandă fiind prioritară pentru autovehiculele de transport public, taxi, Salvare, Pompieri şi Poliţie.

Pe str. Arieş, direcţia str. Surorile Martir Caceu – Bv. L. Rebreanu (spre Spitalul Judeţean) se va circula pe trei benzi, iar la intersecţia cu bv. L Rebreanu vor fi patru benzi, astfel: prima bandă va fi de dreapta spre Calea Şagului, a doua bandă va fi de înainte şi la stânga (înainte spre Spitalul Judeţean, stânga spre AEM), a treia bandă de stânga spre AEM, a patra bandă stânga spre AEM  pe calea de rulare a tramvaiului până după intersecţia cu Aleea Sănătăţii când a treia bandă se va replia cu cele două benzi spre AEM.

De asemenea, staţia de tramvai de pe bv. L. Rebreanu direcţia Calea Şagului (vis-a-vis de Mc Donald’s) se va reloca după intersecţie, iar trecerea de pietoni care traversează bv. L. Rebreanu (colţ cu Mc Donald’s) se va desfiinţa.

Pe str.Arieş, pe sensul de la  Bv. L. Rebreanu spre str. Surorile Martir Caceu, se va circula pe două benzi de circulaţie, iar la intersecţia cu str. Calea Martirilor respectiv cu str. Surorile Martir Caceu se va continua pe str. Surorile Martir Caceu obligatoriu la dreapta.

Totodată, ieşirea din parcarea din Zona Stadion va fi asigurată controlat prin semafor, odată cu relocarea trecerii de pietoni de pe str. Arieş.

Drept urmare, inclusiv liniile de transport 15 şi 16 îşi vor modifica traseul spre centru astfel: de la intersecţia str.


Arieş cu Calea Martirilor se continuă pe str. Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Intersecţia Michelangelo, având următoarele staţii: pe  Aleea F.C. Ripensia în dreptul Sălii Olimpia, respectiv pe  Aleea F.C. Ripensia înainte de intrarea în Intersecţia Michelangelo, iar pe viitor se va crea a patra  bandă pe Aleea F.C.Ripensia prioritară pentru autovehiculele de transport public, taxi, Salvare, Pompieri, Poliţie.

Foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.