Un olimpic de 11 ani a căzut de la etajul patru al...

Un olimpic de 11 ani a căzut de la etajul patru al unui hotel UPDATE De ce a decedat

0
DISTRIBUIȚI

Un copil în vârstă de 11 ani, elev al unui liceu din Galați, care participa la olimpiada națională de matematică, a căzut, aseară, de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, unde era cazat împreună cu tatăl său. Băiatul a fost transferat în comă, la Timișoara.

Incidentul a avut loc miercuri seara, la un hotel din centrul municipiului Hunedoara. La un moment dat, băiatul, fiind lăsat singur, s-a prăbuşit în gol, de la etajul patru, în interiorul clădirii.

„S-a primit o solicitare pe 112 pentru un copil căzut de la etajul patru, la un hotel din Hunedoara, pe scara interioară. Echipajul SAJ cu asistent a ajuns la fața locului, a stabilizat victima și a transportat-o la UPU. Este în stare gravă, băiatul de 11 ani. Este în comă cu traumatism cranian grav”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

Copilul a fost transferat la un spital din Timișoara.

Polițiștii fac cercetări în acest caz.


Primele informații sunt că băiatul, elev al unui liceu din județul Galați, era cazat în hotel împreună cu tatăl său și participa, zilele acestea, la olimpiada națională de matematică.

„Din nefericire, se pare că acesta s-a dezechilibrat și a căzut de la înălțime, de pe balustrada scării, de la etajul patru al hotelului. În urma impactului, minorul a fost rănit grav și a fost transportat de un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal din Hunedoara. Polițiștii efectuează cercetări privind circumstantele in care s-a produs nefericitul incident”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

UPDATE Medicul Horia Pleş, şeful Clinicii de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, a declarat, în această dimineaţa, că băieţelul a murit în jurul orei 05.50, din cauza leziunilor cerebrale puternice. “Primele informaţii mi-au parvenit în jurul orei 23.00, când am fost informat că un copil a căzut de la etajul patru. Era destul de rău, s-au făcut investigaţii şi s-a dovedit că are o lama de sânge cerebral în emisferul stâng şi am decis să se transfere de urgenţă la noi. În timpul nopţii, la ora 02.45, a fost adus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Timişoara. S-a repetat computerul tomograf, iar la ora 03.10 s-a intervenit operator, s-a făcut o craniectomie decompresivă, adică osul pe jumătate de emisfer este scos. La ora 05.50, am fost anunţat că a decedat. Pe lângă leziunile cerebrale, avea şi o contuzie pulmonară, o fractură de bazin, toate s-au adunat şi au condus la rezultatul care este acum. I-a cedat inima”, a afirmat medical Horia Pleş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.