Urmărire ca-n filme cu zeci de focuri de armă pe străzile Timișoarei...

Urmărire ca-n filme cu zeci de focuri de armă pe străzile Timișoarei și un șofer care a condus kilometri întregi pe jantă VIDEO UPDATE 2 Decizie de ultimă oră

1
DISTRIBUIȚI

Urmărire ca-n filme de aproape o oră, pe străzile Timișoarei cu zeci de focuri de armă trase de polițiști și un șofer disperat să scape care a condus kilometri întregi fără roată în partea dreaptă față. Cu puțin timp de ora 3, un echipaj a făcut semn să oprească unui Ford care avea numere de înmatriculare provizorii. Șoferul a ignorat semnalul agenților și a accelerat. Imediat , polițiștii au plecat în urmărirea fugarului și au solicitat întăriri. Toate mașinile de Poliție care erau pe teren au pornit pe urmele vitezomanului.

Cursa nebună a continuat pe Calea Aradului, pe centura Timișoarei, pe Calea Lugojului, până în Calea Șagului de unde fugarul s-a întreptat spre centrul orașului. A intrat pe strada Paris pe contrasens și a fost pe punctul de a lovi doi agenți de la Ordine Publică care au încercat să-l blocheze. În apropiere de Piața 700, a virat brusc la stânga și a pornit pe Calea Bogdăneștilor. Nimic nu l-a putut opri din cursă – nici somațiile, nici zecile de focuri de armă trase pe timpul urmăririi. Fugarul a rămas fără cauciucul din dreapta față și a rulat kilometri întregi doar pe jantă cu viteză ce a depășit și o sută de kilometri la oră. Mai multe gloanțe au găurit caroseria și luneta Ford-ului.

Cursa s-a oprit pe Calea Bogdăneștilor după ce a fost lovit și cauciucul din stânga față și mașina urmărită a fost acroșată de un echipaj al Poliției.


Șoferul a fost scos din mașină și pus pe asfalt, unde a fost imobilizat. În urma testării a reieșit că nu a consumat băuturi alcoolice. Fugarul nu avea permis de conducere și este angajat ca pizzer. A fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice să se stabilească dacă a consumat droguri.

UPDATE 1 Șoferul fugar a fost audiat și i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis. Urmează să fie audiat și proprietarul mașinii care i-a încredințat Ford-ul, deși știa că bărbatul de 26 de ani nu are permis de conducere.

UPDATE 2 Șoferul a fost reținut pentru 24 ore, fiind acuzat și de săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, a anunțat Poliția Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.