Lugojul va participa din toamnă în cupele europene prin voleibalistele de la...

Lugojul va participa din toamnă în cupele europene prin voleibalistele de la CSM. „E povestea unei clipe magice”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Deşi oraşul de pe Timiş nu trece prin momente fericite din punct de vedere financiar în sportul local, Lugojul va avea în viitorul sezon o reprezentantă în cupele europene. Voleibalistele de la CSM au obţinut în premieră calificarea în Challenge Cup prin clasarea, cu emoţii, pe locul 5 la finele sezonului.

Lugojencele au sărbătorit pe terenul Blajului calificarea în eurocupe după o înfrângere, scor 1-3, cu campioana Volei Alba. Timişencele au rămas pe locul 5, cu 18 puncte, doar unul peste Dinamo deoarece bucureştencele au fost învinse, mai devreme, scor 2-3, pe teren propriu de Târgovişte.

Foto: Facebook – CSM Lugoj – volei

Momentul special a fost marcat pe pagina de Facebook a clubului:

„ISTORIE…

…acest lucru o reprezintă imaginea alăturată.


E povestea unei clipe magice, în care o echipă zâmbește după un sezon excelent pentru ea, concretizat cu participarea în premieră într-o cupă europeană. Este singura echipă din istoria atât de lungă si frumoasă a Lugojului, care a reușit acest lucru. De fapt noi împreună am reușit, cei din teren, cu genunchii obosiți de atâtea sărituri și cei din tribune, cu zâmbete largi și încurajări pe buze. Suntem mândri de acest lucru, fericiți și bucuroși peste măsură. Vă mulțumim și dacă autoritățile înțeleg această performanță ne vedem la toamnă în Challenge Cup! Dacă nu, aceasta va fi cea mai frumoasă amintire a noastră… JOS PĂLĂRIA!”, se arată în postare.

Există astfel şi câteva semne de întrebare legate de viitorul clubului. La fotbal, CSM Lugoj a retrogradat din Liga a III-a.

Echipa de volei de pe Timiş a mai participat în Cupa Balcanică, unde a obţinut argintul în două rânduri. În toamna trecută Agroland, retrasă între timp, a evoluat doar un tur în Challenge Cup, fiind eliminată de Vasas Budapesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.