Un nou mare lanț de resaurante fast-food a ajuns la Openville Timişoara...

Un nou mare lanț de resaurante fast-food a ajuns la Openville Timişoara (P)

0
DISTRIBUIȚI

Timişorenii se vor putea delecta cu Crunchwrap Supreme, Tacos, Burritos, Quesadillas, celebrele produse realizate de cei de la Taco Bell. Restaurantul american de orientare mexicană va avea o unitate în oraşul de pe Bega, în cadrul Openville.

Oraşul de pe Bega este cel de-al patrulea oraş din ţară unde clienţii vor putea încerca produsele oferite sub celebrul brand. Unitatea de la Timişoara va fi cea cu numărul șapte din România și prima din vestul țării. Acesta este amplasată la parterul clădirii de birouri UBC 1, situat în ansamblul mixt Openville, fiind o locație de tip inline, care dispune de o suprafaţă de 200 mp.

Designul original Global Explorer, utilizat în locaţiile Taco Bell, va fi prezent şi la Timişoara oferind  experiența unică Live Más, adică restaurantul este dotat cu bucătărie deschisă, care îi permite fiecărui client să vadă cum este preparată comanda, acces WiFi nelimitat și prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile.


În interior, unitatea dispune de 48 de locuri la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, iar pe timpul verii, clienții pot lua masa alături de prieteni și familie și pe terasă.

„Încă de la lansarea brandului pe piață, primim constant mesaje de la fanii din întreaga țară, care ne întreabă când ajungem și în orașul lor. Iar astăzi suntem bucuroși să le putem răspunde celor din Țimișoara că suntem aici ori de câte ori au poftă de produse cu gust original, de inspirație mexicană. Și, mai mult decât atât, că Taco Bell îi așteaptă într-unul dintre principalele destinații de shopping și entertainment din România. În acest moment, avem deja șapte unități Taco Bell pe harta locală, iar veștile bune vor continua în cursul acestui an”, a spus Costica Mișaca, director general al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.