Nicolae Robu, despre alegerile europarlamentare: „PNL este pe primul loc în județul...

Nicolae Robu, despre alegerile europarlamentare: „PNL este pe primul loc în județul Timiș și în Timișoara”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a susținut, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că PNL va „bate” PSD la alegerile europarlamentare din data de 26 mai, atât în județul Timiș cât și în Timișoara. Liderul PNL Timiș și-a fundamentat această afirmație pe baza unui sondaj de uz intern realizat de partid, dar nu a dorit să facă publice și cifrele concrete.

„Pe județul Timiș noi suntem pe primul loc. Sunt sondaje de uz intern și nu încercați să mă trageți de limbă, nu vă pot da cifre. Suntem pe locul întâi și în sondajele noastre, așa cum apărem și în sondajele naționale. Și pe județul Timiș și pe municipiul Timișoara suntem pe primul loc. PNL a făcut un sondaj de uz intern pentru toate județele țării. Nu știu ce sondaje are PSD. Dar sondajele, până în preajma alegerilor, cele ce se fac cunoscute public, servesc intereselor de influențare a electoratului.


Noi avem sondaje de uz intern și vă spun că suntem pe locul întâi pe Timișoara și per ansamblu în județul Timiș. Așa stăm și în sondajul făcut la comanda PNL național, în toată țara, și am fost chemați, noi, președinții de filiale, pe rând, să ni se prezinte rezultatele. De fapt, a fost un studiu sociologic mai amplu, avem toate motivele de optimism, dar trebuie să muncim, avem mult de muncit în continuare”, a declarat Nicolae Robu.

De asemenea, liderul PNL Timiș a afirmat că reprezentanții partidului sunt optimiști că vor câștiga alegerile europarlamentare și pentru că ar fi reușit să-i convingă pe cetățeni că sunt serioși.

„La ora actuală, eu cred că PNL a reușit să se impună în conștiința publică drept un partid demn de a fi votat, care poate reprezenta mai bine ca oricare alt partid interesele României în Parlamentul European, pentru că PNL este afiliat unui grup politic important, cel mai mare grup politic din Parlamentul European, grupul Partidului Popular European, ca să poți face treabă în Parlamentul European. Când ești de capul tău, ca un fel de fiu al ploi, nu ai cum să te impui, oricât de inteligent ai fi. Parlamentul European este o structură politizată, totul se decide prin forța grupurilor parlamentare”, a detaliat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.