Nicolae Robu: Nu sunt o persoană cu imagine lucrată în laboratoare. Mi...

Nicolae Robu: Nu sunt o persoană cu imagine lucrată în laboratoare. Mi s-a spus să mă tund și am refuzat

0
DISTRIBUIȚI

robu cipru

Nicolae Robu a ținut să le transmită un mesaj, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, celor care l-au criticat pentru imaginile publicate în perioada în care a fost plecat în vacanță, de Paști, în Cipru. Vă reamintim că edilul a și postat un filmuleț pe pagina sa de Facebook, în care apare în timp ce se plimbă cu barca, dar și cum înoată în mare.

„Unii mă critică pe mine că vezi, doamne am fost în vacanță de Paști. Păi cât de ipocrit ar trebui să fie cineva sau de deplasat să pretindă că face campanie de Paști. Cred că dacă avem respect pentru această uriașă sărbătoare a umanității, nu vii nici măcar să pomenești de campanie electorală cu această ocazie. Probabil că unii nu au nimic sfânt, nici măcar respectul pentru o asemenea sărbătoare și se duc să se afișeze pe la biserici cu gândul că pentru asta îi votează lumea. s-a dovedit că nu te votează nimeni pentru așa ceva. Eu am fost în vacanță de Paști”, a precizat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei s-a lăudat că nu are o imagine lucrată „în laboratoare” și că, la un moment dat, pe vremea când era rector al Universității Politehnica, i s-a propus să se tundă, dar a refuzat, pe motiv că vrea să fie el însuși.

„Eu sunt eu însumi în toate circumstanțele.


Nu sunt o persoană cu imagine lucrată în laboratoare. S-a încercat și cu mine așa ceva, cum se întâmplă cu majoritatea persoanelor publice, dacă nu cu toți, dar cu mine nu ține asta. Eu sunt eu însumi indiferent de funcția pe care o voi avea. Am fost rector al uneia dintre cele mai prestigioase universități din România, patru mandate prorector, două rector, și când au încercat unii să mă convingă, oameni care țineau la mine, să mă tund că parcă freza asta nu se potrivește cu funcția de rector, răspunsul meu vă închipuiți care a fost. Dacă ar fi să aleg între Robu fără niciun fel de funcție sau a mă denatura pentru a avea funcții, nu aș avea nicio ezitare, aș opta să rămân eu însumi. Atunci când am luat-o pe un traseu ascendent, mi-am zis că voi avea grijă să nu ajung niciodată să-mi fie dor de mine însumi. Și eu am reușit până acum să fac asta”, a explicat Nicolae Robu.

Totodată, primarul Timișoarei a declarat că a postat filmulețul din Cipru pentru ca internauții să îi vadă „latura umană”, nu cea confecționată de specialiști în laborator.

„Unii mă iau în derâdere că pun pe Facebook poze în care dau gol la fotbal sau că pun poze în care stau pe o punte sau cu vaporul cu care mă duc în jurul insulei. Nu am fost pe niciun iaht, ci cu vaporul, care a oprit pentru baie, pentru cine vrea să facă. Am fost printre cei vreo zece, majoritatea ruși, care am spus că vreau să fac baie. Apa a fost foarte rece acolo, nu am putut sta foarte mult. Și care e problema, am pus pe Facebook să se vadă latura mea umană, nu să pun pe Facebook imagini confecționate de specialiști în laboratoare. cine vrea mă apreciază, cine nu, mă critică, suntem într-o societate democratică, nu e nicio problemă. dar eu sunt omul care muncește în restul zilelor. cine nu crede, să vină alături de mine, să vedem câte zile face față la ritmul meu”, a precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.