Timișoara are parte de un videoclip cu flori de mai și instantanee...

Timișoara are parte de un videoclip cu flori de mai și instantanee superbe, lansat de Călin Pop, solistul trupei Celelalte Cuvinte VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Marcel Neag

Călin Pop, legandarul solist al formației Celelalte Cuvinte, a lansat videoclipul piesei „De Mai”, o melodie apărută pe materialul discografic „Fără filtru”, dedicat orașului Timișoara.

„Trebuie să precizez faptul că nu în absolut în toate filmările de pe youtube ale unui artist neapărat trebuie să apară și el de fiecare dată. Câteodată este suficientă și înfățișarea altor lucruri ca de exemplu natura, în candoarea ei tăcută dar grăitoare. «De Mai» fiind una dintre piesele nostalgice de pe albumul «Fără filtru» cu trimitere spre trecut, am ales o înșiruire a fotografiilor și a câtorva peisaje realizate de Marcel Neag și Virgil Simonescu, fotografi profesioniști din orașul florilor, Timișoara, orașul meu de suflet, cel al devenirii artistice”, a spus Călin Pop despre acest clip.

La sfârșitul anului trecut, Călin Pop a susținut, alături de colegii săi din Celelalte Cuvinte, un concert memorabil în Reflektor Venue din Timișoara, în care artiștii au cântat integral piesele de pe primul album al formației, celebrul album „cu pătrățele”, apărut în 1987, la Electrecord.

După surprinzatorul „Undeva” (2014) şi reconfortantul „Ritual de iarnă” (2015), Călin Pop, compozitorul-autor de versuri, chitaristul şi solistul grupului Celelalte Cuvinte a realizat anul trecut materialul discografic solo „Fără Filtru“.


Artistul a reuşit să recreeze continuu, în fel şi chip, stilurile hard’n heavy şi heavy-metal, câteodată, chiar şi progressive, într-un mod original şi, nu de puţine ori, spectaculos. Albumul este realizat sub egida Soft Records, iar Călin Pop a înregistrat vocea şi toate instrumentele, chitare, bass, blockflöte, percuţii, clape. De asemenea, este compozitorul şi autorul textelor, dar şi resposabil de înregistrări, mixaj, masterizare. Alături de fiul său Marius Pop, solistul celor de la Celelalte Cuvinte a mai lansat albumele „In Fusion “ (2017) și „Amintiri de familie 2002“ (2019).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.