Trafic oprit la granița cu Ungaria. Sistemul informatic al autorităților maghiare nu...

Trafic oprit la granița cu Ungaria. Sistemul informatic al autorităților maghiare nu funcționează

0
DISTRIBUIȚI

Traficul rutier la granița cu Ungaria este întrerupt temporar, luni, din cauza sistemului informatic al autorităților maghiare care nu funcționează, astfel încât nu pot fi efectuate formalitățile de frontieră.

Autoritățile din Ungaria au anunțat, luni, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea despre faptul că sistemul informatic nu funcționează, astfel încât nu pot fi efectuate formalitățile de frontieră la intrarea și ieșirea din Ungaria.

Din această cauză, potrivit autorităților române, până la remedierea situației, traficul este întrerupt temporar pentru toate categoriile de mijloace de transport.


În unele puncte de frontieră de la graniţa comună se înregistrează valori ridicate ale timpului de aşteptare, mai susțin autoritățile române.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea anunță că sunt în legătură cu autoritățile de frontieră ungare pentru stabilirea unor măsuri, astfel încât, după remedierea situației, controlul de frontieră să se desfășoare normal.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.