Fabrica de bere din Timișoara, modernizată într-un proiect național de 22 milioane...

Fabrica de bere din Timișoara, modernizată într-un proiect național de 22 milioane euro

1
DISTRIBUIȚI

 

Fabrica de bere din Timișoara a fost modernizată, în ultimul an, în cadrul unui proiect național al celor de la Ursus Breweries care a vizat și capacitățile de producție din Brașov.


Valoarea totală a investiției a fost de 22 milioane euro. Conform directorului Robert Uzuna, citat de news.ro, s-a mărit capacitatea de producție a celor două fabrici deținute de cel mai mare jucător de pe piața berii din România.

”Relevanța acestor investiții este cu atât mai mare cu cât Asahi (Grupul japonez care a cumpărat în 2017 Ursus Breweries) a decis ca prima ţară în care investeşte este România, la doi ani după achiziţia fostelor acţiuni SABMiller în Europa. Capacitatea de producţie a crescut în linie cu nevoia pieţei. Ursus a crescut în ultima perioadă peste media pieţei. Una din trei beri consumată în România provine din portofoliul nostru”, a declarat Uzuna.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch, St. Stefanus, Meantime, Azuga Nepasteurizată, Stejar şi marca de cidru Kingswood.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.