Haraszti Adam Project lansează albumul de debut la Timișoara VIDEO

Haraszti Adam Project lansează albumul de debut la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii pasionați de jazz au parte de un eveniment interesant, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în Timișoara, în cadrul căruia formația maghiară Haraszti Ádám Project va lansa albumul de debut, care poartă numele de „Let it flow”.

Albumul de debut al formației Haraszti Ádám Project este un amalgam de jazz iși multe alte genuri plin de groove-uri inspirate. Tobarul Adam Haraszti a absolvit acum patru ani prestigioasa școală Institute of Contemporary Music Performance din capitala Marii Britanii și a pus bazele acestui proiect în Londra alături de Sheldon Agwu – chitară, Bodo Maier – trompetă și David Mrakpor – bass chitară.


Primul lor single a apărut în luna mai a anului 2016.

Actualmente proiectul este alcătuit exclusiv din muzicieni din Szeged alături de el fiind prezenți Aaron Tucsányi – bas, Deák Attila – chitară, Bálint Szabados-Tóth – clape, Ps Prey-Smith – saxofon, clarinet. Stilul muzical în care se încadrează acest album de debut este undeva la granița dintre neo – soul și jazzhop. Melodiile au un aer asemănător pieselor editate de Robert Glasper, Richard Bona și Bob Berg. Albumul include motive de muzică populară (Agapao), un cover după The Beatles și multe alte incursiuni interesante în diverse stiluri. Concertul de lansare a acestui disc va avea loc vineri 8 iunie, la Manufactura, în Timișoara.

La sfârșitul anului trecut, formația maghiară a câștigat marele premiu oferit de Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program din țara vecină, iar albumul de debut este editat cu sprijinul acestei instituții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.