Începe lupta împotriva țânțarilor, la Timișoara. Vezi de când se vor efectua...

Începe lupta împotriva țânțarilor, la Timișoara. Vezi de când se vor efectua serviciile de deratizare și dezinsecție

0
DISTRIBUIȚI

Pe timișoreni nu-i vor mai mușca țânțarii. Primăria Timișoara a anunțat că, începând de duminică, se vor efectua servicii de deratizare și dezinsecție pe domeniul public al orașului, în baza contractului încheiat cu Coral Impex SRL Ploiești.

Potrivit reprezentanților municipalității, vor fi utilizate produse pentru combaterea țânțarilor adulți, a larvelor și a rozătoarelor, iar substanțele pe care le conțin sunt avizate și nu pun în pericol populația și animalele.

„Facem apel la crescătorii de albine din municipiul Timişoara să reducă pe cât posibil zborurile acestora, deoarece cele aflate în zbor pot fi afectate”, a arătat Primăria Timișoara.

Reprezentanții instituției mai informează că personalul implicat în execuţia serviciilor este calificat și dotat cu echipament de protecţie corespunzător.


Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, Primăria Timișoara face apel la toţi cetăţenii să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort. În caz contrar, persoanele fizice riscă amenzi de la 500 la 1.000 de lei, iar cele juridice, de la 1.000 la 2.500 de lei.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activităţii de dezinsecţie şi deratizare va fi prelungită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.