Un polițist din Timiș a murit împușcat în timpul unei misiuni. Autoritățile...

Un polițist din Timiș a murit împușcat în timpul unei misiuni. Autoritățile sunt în alertă UPDATE 4 Polițiștii, pe urmele suspectului FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un agent de poliție din Timiș a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost împușcat în gât, în timpul serviciului.

Conform primelor informații, polițistul în vârstă de 43 de ani făcea parte din unul dintre filtrele organizate pentru depistarea unei mașini date în urmărire. Acesta ar fi fost împușcat de la distanță, de o persoană încă necunoscută. Autoritățile au început căutările pentru a-l identifica pe atacator.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Polițistul a murit. Manevrele de resuscitare ale echipajelor medicale sosite la fața locului nu au fost deajuns pentru a salva viața agentului împușcat.

Oamenii legii erau în căutarea unui bărbat dat în urmărire națională pentru tâlhărie, polițistul fiind împușcat în apropierea unui imobil din Izvin unde suspectul se ascundea.

UPDATE 2 Polițistul care a căzut la datorie se numea Cristian Amariei. Suspectul căutat de polițiști se numește Marcel Lepa, iar oamenii legii recomandă celor care-l văd să păstreze distanța și să sune la 112, acesta fiind extrem de periculos.

UPDATE 3 Zeci de polițiști și jandarmi înarmați au împânzit zona localității Izvin, de unde au început căutările pentru prinderea bărbatului care a împușcat mortal un polițist.


În județ au fost organizate mai multe filtre ale Poliției.

Conform oamenilor legii, polițiștii din cadrul IPJ Timiș se aflau în căutarea bărbatului dat în urmărire internațională. Aceștia l-au depistat pe suspect într-o casă din localitatea Izvin.

Polițiștii, unii îmbrăcați în civil, au înconjurat imobilul, iar suspectul a sărit pe un geam, moment în care a dat față în față cu polițistul pe care l-a împușcat. Acesta ar fi fost atins de două gloanțe în zona pieptului și a gâtului, iar echipajul medical sosit la fața locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Ulterior, ceilalți colegi ai polițistului au pornit în căutarea suspectului, iar bărbatul a intrat într-o curte din localitate, de unde a încercat să fure o mașină. Nu a reușit, pentru că un polițist l-a ajuns din urmă și a tras mai multe focuri de armă asupra suspectului, reușind să-l rănească.

Bărbatul a reușit însă să fugă și este căutat acum de echipe de polițiști și jandarmi în tot județul.

UPDATE 4 Căutările continuă, iar oamenii legii se folosesc de câini de urmă, drone și un elicopter pentru a da de urma fugarului care a dispărut într-o zonă împădurită.

UPDATE 5 Echipele de căutare au găsit urme de sânge în cimitirul din Izvin, aflat la ieșirea din localitate spre Recaș, semn că fugarul rănit a trecut pe acolo, conform tion.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.