Proiectul timișorean de world music Nadayana a lansat un nou vidoclip ...

Proiectul timișorean de world music Nadayana a lansat un nou vidoclip Video

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul timișorean Nadayana a lansat un nou videoclip, care a fost înregistrat live în cadrul Festivalului Artelor Timișorene. „Totul , de la sunet, la îinregistrare video este produs cu echipamentul propriu. Filmarea, editarea, corecția si gradația de culoare este făcută de mine și soția mea. Multumesc Julia, Adrian, Andrei, Serje (second camera), Codruța și altor două persoane speciale pentru susținere și inspirație“, spune Claudiu Lazarciuc.

Nadayana a devenit un nume cunoscut graţie albumului de debut care poartă numele de „Nine” și este un proiect care abordează conform mărturisirilor proprii un „progressive new-age.


acoustic chill-out, meditation, world music“, fondat de Claudiu Lazarciuc. Numele Nadayana vine din sanskrita „nadam” (sunetul interior care apare în meditaţia profundă) şi „yana” (cale – către aceea stare de contemplare). Ocazional, Julia Lazarciuc (Matseylik) se alătură proiectului muzical.

Vocea principală a muzicii sale este dată de hang şi handpan, adevărate „păsări rare” printre instrumentele acustice, care au fost inventate recent, la începutul secolului 21, şi care sunt caracterizate de un „sound” emoţionant care evocă simplitate şi reconectare la esenţa spirituală.  Claudiu a colaborat cu diverşi artişti şi a lansat două albume înainte de naşterea proiectului, iar în 2015 a fost nominalizat la un premiu în cadrul Idyllwild International Festival of Cinema (Los Angeles, California) pentru coloana sonoră a lung-metrajului „The Boatman” de Greg Morgan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.