Un kilogram de cocaină cu puritate maximă, captura după o operațiune a...

Un kilogram de cocaină cu puritate maximă, captura după o operațiune a ”Antidrogului” din Timișoara la Craiova. Ce au mai vândut traficanți în timpul operațiunii DIICOT UPDATE 2 Decizia magistraților

0
DISTRIBUIȚI

Un kilogram de cocaină de cea mai pură calitate a fost capturată, ieri, de polițiștii antidrog de la BCCO Timișoara tocmai la Craiova. Totul după o operațiune DIICOT de durată în care anchetatorii au câștigat încrederea traficanților de moarte albă. Au fost cumpărate droguri, dar și trei baxuri de țigări de contrabandă de la suspecți.

Tranzacția s-a efectuat într-o cameră de hotel din Craiova, cei patru venind cu kilogramul de cocaină într-o geantă după ce au văzut banii, 50.000 euro. Când se perfecta tranzacția, au intervenit polițiștii de Direcția Operațiuni Speciale și i-au imobilizat pe traficanți.

Cei patru suspecți au fost ridicați și aduși pentru audieri la Timișoara, după ce le-au fost percheziționate locuințele. Cocaina capturată are puritate maximă, dar anchetatorii nu pot să spună dacă este din același lot cu cea adunată de pe malurile Mării Negre nu cu mult timp în urmă.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Conform anchetatorilor, „din anchetă au rezultat indicii că gruparea infracțională specializată în traficul de cocaină acționa pe raza județelor Dolj și Mehedinți, începând cu primăvara anului 2019 și că aceasta intenționa să-și extindă piața de desfacere și în zona de vest a țării.


De asemenea, din ansamblul probelor administrate în cauză a rezultat că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi distribuit cocaină pe raza municipiului Timișoara”.Liderul grupării este bănuit a fi un bărbat de 31 de ani din Băilești, care era ajutat de alți doi complici de 25 și 33 ani.

UPDATE Trei din cei patru suspecți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.