Un șofer în vârstă de 82 de ani a murit într-un accident...

Un șofer în vârstă de 82 de ani a murit într-un accident după ce capota mașinii s-a deschis în mers

0
DISTRIBUIȚI

Tragedie pe o șosea din vestul țării. Un şofer în vârstă de 82 de ani a murit după ce a produs un accident rutier, pe Drumul Naţional 66 Simeria Veche – Haţeg, în județul Hunedoara. „Şoferul autoturismului, din Călan, care se deplasa dinspre Călan spre Simeria, a depăşit regulamentar două autoturisme, după care i s-a deschis capota, în mers.


A intrat pe contrasens, în coliziune frontală cu un TIR”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, conform adevarul.ro.

„S-a găsit o victimă încarcerată, inconştientă. S-a reuşit extragerea bărbatului din maşină, s-au început manevre de stabilizare a victimei la faţa locului. Victima a fost transportată de echipajul SAJ la spital. În drum spre spital, din cauza multiplelor leziuni de organe interne, după cum bănuim noi, şi din cauza unei hemoragii interne, victima a intrat în stop cardio-respirator. S-au început manevre de resuscitare, care au fost continuate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu, pentru sursa citată. Octogenarul a decedat, însă, la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.