Viermi și lipitori în apa unui ștrand din vestul țării. DSP a...

Viermi și lipitori în apa unui ștrand din vestul țării. DSP a amendat administratorul unității VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

strand resita

Imagini de coșmar surprinse de un tânăr care a mers să se răcorească la un ștrand privat din Reșița. Tânărul a descoperit că în zona toboganului se aflau viermi și lipitori. Revoltat de ce a descoperit, acesta a realizat un filmuleț pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Imaginile au fost distribuite de sute de ori pe rețeaua de socializare, iar Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin s-a autosesizat în acest caz. Astfel, în această dimineață, inspectori din cadrul instituției au mers în control la ștrand, administratorul fiind amendat cu 6.000 de lei ca urmare a neregulilor descoperite.

Purtătorul de cuvânt al DSP Caraș-Severin, Daniel Botgros, ne-a declarat că în apa ștrandului nu erau viermi, ci mușchi.

„Ca urmare a filmulețului care a fost distribuit pe rețelele de socializare, inspectorii DSP Caraș-Severin s-au autosesizat, iar în această dimineață au mers în control.


S-a verificat situația respectivă, iar în apă nu erau viermi, ci mușchi care au crescut, toboganul aflându-se într-o zonă mai umbrită. Pe timpul nopții, administratorii ștrandului au desfășurat o acțiune de igienizare. La finalul controlului, administratorul ștrandului privat a fost amendat cu 6.000 de lei, fiind descoperite nereguli igienico-sanitare, în sensul că piscina nu a fost întreținută corect și nu au fost folosite soluții dezinfectante conform legii. De asemenea, a fost prelevată și o probă din apă, iar peste 72 de ore vom avea rezultatele”, a afirmat Daniel Botgros.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Caraș-Severin, ștrandul din Reșița nu a fost închis pentru că nu au fost descoperite probleme atât de mari care să reprezinte un pericol din punct de vedere al sănătății publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.