Zeci de bijuterii pe patru roți pot fi admirate la Timișoara, în...

Zeci de bijuterii pe patru roți pot fi admirate la Timișoara, în cadrul unui eveniment de promovare a unui important proiect rutier

0
DISTRIBUIȚI

Zeci de bijuterii pe patru roți vor putea fi admirate, mâine, la Timișoara, în fața sediului Consiliului Județean Timiș. Reprezentanții instituției anunță că „Go România!”, o caravană formată din mașini retro românești și poloneze produse în anii 1950-1989 sosește și în județul nostru.

Acțiunea se află la cea de-a treia ediție și este organizată de Ambasada României la Varșovia și Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Polono-Română. Caravana se desfășoară în perioada 7-18 iunie și are ca scop consolidarea vizibilității si activității României pe piața poloneză de turism. Aceasta se deplasează pe traseul Cracovia – Satu Mare – Marghita – Oradea – Arad – Timișoara – Lugoj – Caransebeș – Drobeta-Turnu Severin – Craiova – Tismana – retur, constituindu-se drept un eveniment de diplomație publică de promovare a „Via Carpatia”, proiect rutier regional.

„Caravana este o bună ocazie de promovare a județului nostru în rândul polonezilor.


Nu de puține ori am vorbit despre potențialul turismului în Timiș, tocmai pentru că știu cât de important este să ne dezvoltăm și dincolo de ceea ce avem de oferit ca pol de afaceri. Orice efort de promovare este binevenit. Mai mult, proiectul ‹‹Via Carpatia›› este de maxim interes pentru noi. Punerea lui în practică ar fi un important motor de dezvoltare economică și socială”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Cele 20 de automobile, mărci precum Dacia, Fiat Polski, Warszawa, Sirena, Oltcit sau Aro, vor fi expuse mâine, 11 iunie, între orele 09.30 – 12.00, în parcarea Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.