ALDE Timiș cere consiliul județean, unde are vicepreședinte, să realizeze o parcare...

ALDE Timiș cere consiliul județean, unde are vicepreședinte, să realizeze o parcare subterană și/sau supraterană în centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș, i-a solicitat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, consiliului județean să pună în valoare terenul aflat vizavi de Hotel Timișoara. Astfel, Marian Cucșa a propus ca pe acel teren să fie realizată o mare parcare, astfel încât șoferii care au treabă în centrul Timișoarei să aibă unde să-și lase mașinile.

„Venim cu o măsură concretă pentru dezvoltarea orașului și a județului.


Concret, propunem ca la rectificarea bugetară a Consiliului Județean Timiș, ce va avea loc în luna august, să fie cuprins un studiu de fezabilitate pentru o parcare subterană și/sau supraterană în centrul Timișoarei, pe locul actualei parcări ce aparține de Consiliul Județean Timiș, situată în centrul orașului (vis-a-vis de Hotel Timișoara), iar în 2020 construcția să se și realizeze”, a precizat Marian Cucșa.

De menționat că ALDE deține și o funcție de vicepreședinte în cadrul CJ Timiș, poziție ocupată acum de Valentin Tudorică, după plecarea din partid, cu scandal, a lui Traian Stancu.

Reprezentanții ALDE Timiș susțin că, în prezent, în Timișoara sunt înmatriculate aproximativ de 201.185 autoturisme la o populație de aproximativ 500.000 locuitori, iar locurile de parcare sunt insuficiente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.