La Timișoara continuă lupta cu țânțarii. De data aceasta se stropește doar...

La Timișoara continuă lupta cu țânțarii. De data aceasta se stropește doar de la sol

1
DISTRIBUIȚI

Pentru că vremea este frumoasă, la Timișoara s-a reluat lupta cu țânțarii și cu căpușele. Reprezentanții municipalității informează că se execută din nou servicii de dezinsecție terestră și deratizare pe domeniul public al orașului începând de ieri.

Crescătorii de albine sunt rugați să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării lor, respectiv scoaterea stupilor în afara ariei de stropire.


Substanțele folosite pentru dezinsecție și deratizare sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu pun în pericol populația și animalele, iar personalul implicat în execuția serviciilor este calificat, informează Primăria Timișoara.

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, reprezentanții instituției fac un apel la toţi timișorenii să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort. În caz contrar, persoanele fizice riscă amenzi de la 500 la 1.000 de lei, iar cele juridice, de la 1.000 la 2.500 de lei.

„În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de dezinsecţie şi deratizare va fi prelungită”, a transmis Primăria Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.