Noi locuri de parcare în cartierele Timișoarei după ce sute de rable...

Noi locuri de parcare în cartierele Timișoarei după ce sute de rable au fost ridicate de pe străzi

0
DISTRIBUIȚI

Locuitorii din cartierele Timișoarei au la dispoziție încă 514 locuri de parcare noi. Asta după ce, în urma măsurilor luate de polițiștii locali, aceste locuri au fost eliberate de mașinile vechi care stăteau nefolosite.

Reprezentanții instituției arată că, de la începutul anului, au fost semnalate oamenilor legii sau au fost identificate în cadrul acțiunilor desfășurate în cartiere un număr de 719 mașini ce păreau a fi abandonate pe domeniul public, în toate zonele Timișoarei.

„Pentru un număr de 82 din acestea au fost emise dispoziții de ridicare de pe domeniul public, acestea fiind nerevendicate de proprietari, mare parte din ele fiind deja ridicate împreună cu lucrătorii Societății Drumuri Municipale SA sau urmând a fi ridicate în perioada imediat următoare.


De asemenea, alte 432 de autovehicule au fost ridicate de proprietari din locurile în care erau parcate de mai mult de un an de zile, în urma somațiilor aplicate de polițiștii locali, totalul locurilor eliberate fiind de 514. Există și situații în care autovehiculele semnalate de cetățeni nu se încadrează în termenul prevăzut de Legea 421/2002 de peste un an sau deținătorii acestora au documente care atestă faptul că au taxele și impozitele plătite la zi”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Reprezentanții instituției spun că vor continua acțiunile de acest gen, cu atât mai mult cu cât timișorenii sprijină campaniile inițiate de-a lungul timpului sesizând astfel de cazuri la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau la adresa de email contact@politialoctm.ro. Stadiul unui autovehicul abandonat se poate verifica și pe aplicația „Auto Abandonate” de pe site-ul instituției www.polcomtim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.