Octavian Drăghici a ales Liga a III-a în detrimentul lui ASU Poli....

Octavian Drăghici a ales Liga a III-a în detrimentul lui ASU Poli. „Băieţii în ghete” au plecat cu alţi atacanţi în cantonament

0
DISTRIBUIȚI
Drăghici (stânga), foto: acspoli.ro (athivă)

Dorit înapoi la ASU Politehnica după ce s-a despărţit de Ripensia, atacantul timişorean a ales o trupă din Liga a III-a. Octavian Drăghici a avut ofertă şi din străinătate, dar a semnat azi cu ACS Dumbrăviţa, grupare care s-a clasat pe 3 în C4 în sezonul trecut. „Băieţii în ghete” au în continuare un atac „subţire” şi îşi pun deocamdată speranţele într-un vârf din Republica Moldova.

Drăghici (33 de ani) a plecat de la Ripensia după doar şase luni. A jucat înainte la ACS Poli, dar a avut şi un sezon în tricoul alb-violeţilor susţinuţi de galerie, contribuind la promovarea „Băieţilor în ghete” în C. În această vară atacantul format la defuncta UMT a avut mai multe oferte din zonă, dar şi de „afară”, mai exact din Liga a III-a suedeză.


A fost dorit public şi de ASU Politehnica, dar a ales în cele din urmă să semneze cu Dumbrăviţa.

Alb-verzii pregătiţi de Sorin Bălu i-au pierdut în această perioadă pe golgheterul Albert Voinea (Ripensia) şi Alex Birău (Crişul Ch. Criş). Dumbrăviţa s-a mai despărţit de Cristi Gălan şi Dan Silaghi (Ghiroda), dar a şi punctat la capitolul achiziţii. Astfel, la Pădurea Verde au ajuns încă trei jucători importanţi pentru nivelul C-ului: Dănuţ Bilia (ex-ACS Poli), Andrei Făgărăşanu (Cugir) şi Gabriel Siminic (Crişul). „Mai aştept să semneze încă patru jucători, majoritatea sunt din zonă, dar e şi unul de mai departe”, a spus antrenorul dumbrăviţenilor despre capitolul achiziţii.

Zabun, la Sântămărie-Orlea

În schimb, situaţia financiară nu o ajută pe ASU Politehnica să atragă jucători de marcă. Dintre cei primiţi în probe a rămas pentru stagiul din Hunedoara, în care s-a plecat astăzi, doar atacantul moldovean Artiom Zabun. Conform liga2.ro cel care provine de la Codru Lozova a ajuns la o înţelegere cu alb-violeţii. În vârstă de 23 de ani acesta mai are experienţe în Belarus şi Azerbaijan. Tinerii Trip, Piţigoi şi Cristodulo sunt celelalte opţiuni pentru ofensivă. Nu există alte surprize în lotul deplasat, din care lipseşte Adrian Bedea (accidentat).

Singurul test din această perioadă va fi „la ieşirea” din cantonament, cu CS Hunedoara (L3).

Lotul deplasat de ASU Poli în stagiul hunedorean:

Portari: Murariu, Borbei, M. Contra (ACS Poli)

Fundași: C. Jurj, Mera, Coadă, Scutaru, Bot (juniori), Cherecheș, Coroiu (Centrul Național de Pregătire Timișoara)

Mijlocași: B. Vasile, Ignea, Dros, Gașpar, D. Radu, A. Manea, Trip, Ad. Lazăr (Centrul Național de Pregătire Timișoara), Bîte, Ad. Ungureanu (Ripensia), Schieb, S. Lupu (CSO Filiaşi)

Atacanți: Pițigoi (Centrul Național de Pregătire Timișoara), Cristodulo, Zabun (Codru Lozova – R. Moldova)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.